Ovo je najbolji prirodni lek za poboljšanje rada štitne žlezde!

Hormoni štitnjače imaju funkciju da metaboliziraju ugljikohidrate i masti. Oni održavanje razine kolesterola, rad srca, disanje, rad mozga, tjelesnu temperaturu i mnoge druge organe.

ada naša štitnjača ne proizvodi dovoljnu količinu hormona, to stanje se zove Hipotireoza. Ovo stanje može dovesti do mnogih ozbiljnih zdravstvenih problema, uključujući srčani poremećaj, pretilosti, bol u zglobovima i neplodnost.

smanjena-funkcija-stitnjace-prirodan-lijek

Ovdje su neki zajedničke simptome hipotireoze (smanjene funkcije štitnjače):

Umor
Suha koža
Hladnoća
Gubitak kose
Gubitak pamćenja
Razdražljivost
Debljanje
Grčevi mišića
Slabost
Zatvor
Smanjen libido
Depresija

Dobra vijest je da ima jednostavan prirodan lijek koji pomaže u liječenju smanjene funkcije štitnjače (Hipotireoze). Ovo je potpuno prirodni lijek koji će vam biti od velike pomoći.

Ovo su potrebni sastojci:

šalica soka od brusnice
¼ žličice muškatnog oraščića
Pola žličice cimeta
¼ žličice suhog đumbira
¼ žličice soka od limuna
¾ žlica soka od naranče

Način pripreme ovoga prirodnog lijeka:

Kuhajte 2 čaše vode pa dodajte sok od brusnice, muškatni oraščić, cimet i đumbir. Skinite sa vatre, poklopite i ostavite 20 minuta da se ohladi. Zatim dodajte sok od limuna i sok od naranče u smjesu i već možete piti.

To je stvarno jednostavno, zar ne? Ovaj prirodni sok pomoći će regulirati funkciju vaše štitnjače i ubrzati vaš metabolizam. To će poboljšati vaš probavni sustav i pomoći da izgubite nekoliko kilograma. Ovaj sok sadrži mnogo vitamina koje mogu potaknuti vaš imunološki sustav. Biti ćete biti zaštićeni od raznih vrsta bolesti i infekcija.

izvor: zenstvena

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation