Saveti za muvanje devojaka

Kada flertujete sa devojkom, uvek postoji pravi i pogrešan način.

Koji god način da odaberete, devojka odmah zna da ste zainteresovani i najverovatnije će vam pružiti priliku da se dokažete. Vaše je da je iskoristite na pravi način.

Ako želite da smuvate devojku koja vam se dopada, morate biti vredna njenog truda.

Čak i pre nego što započnete flert sa njom, potrebno je da napravite pravog, zrelog muškarca od sebe. Budite neko ko će privlačiti pažnju devojaka i shvatićete da je muvanje ustvari lakše nego što ste zamišljali.

Kontakt očima je vrlo važno ako želite da se ,,povežete’’ na suptilan i neverbalne način. Ali to ne znači da buljite u nju kao da će te je pojesti svakog časa 🙂 Nestašno je gledajući u oči s vremena na vreme će je naterati da gleda i ona vas. Osmehnite joj se često, ali se trudite da vam izraz lica bude ,,zainteresovan’’. Ne gledajte je radoznalo i ljubopitljivo, već držite neku distancu.

Obratite pažnju na njena interesovanja. Devojke vole kada neko pokazuje pravi interes za ono što one rade i ono šta ih zanima. Ako i ona uradi sličnu stvar, pita vas za omiljeni sport ili koncert na kom ste skoro bili, znači da ste na pravom putu. Takođe, odličan način da je zainteresujete su komplimentima koji joj laskaju. Malo laskanja neće nauditi, ali ne preterujte, pogotovo ako ste je skoro upoznali.

Najvažnije pravilo je da budete originalni. Kada istinski uživate u društvu te osob, to joj i pokažite, da li je to zbog njene lepote, duhovitosti ili zanimljivih interesovanja. Ne morate koristiti nikakve taktike ili trikove, ako vam se devojka stvarno dopada pokažite joj da vam je lepo u njenom prisustvu i pustite je da zamisli kako bi to izgledalo da ste u vezi. Ulepšajte joj taj sastanak i pokažite da bi tako moglo biti stalno.

Ipak, potrebno je vremena i prakse da bi zaista bili otvoreni sa devojkama na način koji je njima prihvatljiv, ali kada shvatite da je ona vredna toga, neće vam biti teško.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation