Prolećni umor

I ako vam se čini da tek sad padate u zimski san, nije tako, to su simptomi prolećnog umora kao što su pospanost, zevanje, pad koncentracije, glavobolja ili depresija

Ovi simptomi su posledica promena vremenskih perioda, temperatura, kao i nedostatka vitamina C kojeg ima malo u hrani koju jedemo u zimskom periodu. Ali mi imamo nekoliko predloga kako pobediti prolećni umor.
Ovo vam može pomoći samo ako nemate ozbiljne zdrastvene probleme.

DOBAR SAN I GIMNASTIKA

Preporučuje se da što ranije ležete a kada se ujutru probudite, ustanite odmah iz kreveta. Kada ustanete, počnite sa vežbama koje služe za istezanje. Ove vežbe možete raditi napolju ali se obucite kako se ne bi prehladili.

HRANA BOGATA VITAMINOM C

Obogatite obroke vitaminom C, on je najbolje rešenja da nestanu simptomi prolećnog umora. Najbolje je koristiti prirodnim putem ovaj vitamin, kroz namirnice koje ga sadrže. Ne konzumirajte tešku hranu za doručak, uzmite nešto lako kao npr. pahuljice, voće…

BLAGODATI JUTARNJEG TUŠIRANJA I VEČERNJE KUPKE

Ujutru se istuširajte nekih 10ak minuta, to će vam pomoći da se osećate bolje ceo dan, kada završite tuširanje istrljate se dobro sa peškirom.
Uveče primenite opuštanje u kadi punoj vode sa dodatkom eteričnih ulja, ovo će vam pomoći da se potpuno opustite posle napornog dana.

SNAGA PRIRODNE SVETLOSTI

Prirodna sunčana svetlost pomaže u otklanjanu prolećnog umora. Sunce će vam popraviti raspoloženje i osećaćete se mnogo bolje, zato provodite što više vremena napolju.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation