Prirodno mršavljenje

Da bi ste potpuno prirodno, a time sasvim sigurno i zdravo smršali, potrebno je da poslušate sledeće savete.

Prvo korigujte količinu i vrstu namirnica koje unosite. Nemojte se izgladnjivati, već jednostavno i sasvim dovoljno, zaboravite na visokokaloričnu i teško razgradivu hranu, bogatu ugljenim hidratima i masnoćama.

Takvu hranu, zamenite zdravom i vitaminima bogatom hranom, povrćem, žitaricama il voćem.

Prestanite ili bar maksimalno izbegavajte, da uz obroke unosite hleb. Izbegavajte so.

Poželjno je da vam ukupni dnevni unos hrane bude raspoređen na češće, ali znatno manje obroke. Time nikako nećete osećati glad, a vaš organizam neće biti suočen sa nagomilanim i obilnim količinama hrane koja će se pretvarati u vaš problem, masne naslage.

Unosite što više vode, i prirodno ceđenih sokova bez zaslađivača ili što više čajeva, koji će svojim sastavom pospešiti gubitak suvišnih kilograma i osloboditi vas toksina.

Ovakav režim ishrane, kombinujte sa svakodnevnom fizičkom aktivnošću i treningom. Najbolje je da odaberete neki lagani ne suviše naporan sport, koji vas neće nepotrebno umarati, a opet će u procesu mršavljenja uticati na to. Vožnja bicikla ili rolera, trčanje ili učestalo hodanje, mogu biti idealna opcija za to.

U zavisnosti od slobodnog vremena i sopstvenih mogućnosti, možete kombinovati i više ovakvih treninga na dan.

Pored svega navedenog, na raspolaganju ipak imate i razne tretmane na tržištu. Neki od najčešće korišićenih su abdominoplastika i liposukcija.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation