Potpuno prirodan način povećanja grudi – BRAVA sistem

Konačno postoji način kojim se obim grudi može povećati bez hiruške intervencije. Sa dolaskom BRAVA sistema na naše tržište povećanje grudi je dobilo sasvim novu dimenziju. U Svetu je ova metoda potpuno potisnula povećanje grudi ugradnjom silikonskih implanta. Pripadnice lepšeg pol su vrlo brzo uvidele sve prednosti i jednostavnost povećanja grudi BRAVA sistemom.

Princip rasta grudi BRAVA tretmanima

BRAVA sistem povećanja grudi koristi kompresivni grudnjak sa specijalnim korpama i mikrokompijuterom koji prilikom nošenja stvara pritisak na grudi usled kog dolazi do stvaranja tenzije a potom i deljenja ćelija u tkivu dojki. Na taj način se podstiče prirodno deljenje ćelija i uvećanja grudi prirodnim putem. Ovaj princip se već decenijama primenjuje u rekonstruktivnoj hirurgiji, a od pre nekoliko godna se primenjuje za povećanje grudi. Za razliku od drugih metoda nakon BRAVA tretmana nema ožiljaka. U retkim slučajevima dolazi do iritacije kože koja se brlo brzo povlači.

Kombinacija BRAVA I TAM procedure

Kombinacija BRAVA sistema i transplatacije masti daje još bolje rezultate. Kako se masne ćelije uzimaju iz tela putem liposukcije ovom kombinacijom se pored povećanja grudi postiže i smanjenje masnih naslaga sa kritičnih područja. BRAVA sistem dovodi do širenja tkiva dojki tako da se ubrizgane čestice masti savršeno uklapaju u formirani matriks. Na taj način se grudi uvećavaju potpuno prirodno. Dvojni efekat ove metode učinio je da ovaj način povećanja grudi postane vrlo tražen širom Sveta.

Efekti koji se postižu povećanjem grudi

Povećanje grudi se vrlo pozitivno odražava kako na celokupan fizički izgled tako i na lično zadovoljstvo sopstvenim izgledom osobe koja se odluči na taj korak. Brava sistemom se mogu postići rezultati u vrednosti do dva konfekcijska broja grudnjaka. Pored povećanja obima značajne su i promene čvrstine i punoće grudi. BRAVA sistem daje odlične rezultate i kod korekcije deformiteta dojki. Čvrste, pune i dovoljno velike grudi priželjkivaju sve pripadnice lepšeg pola. Često se dešava da su žene vrlo opterećene time što su im grudi male, deformisane, neprivlačne suprotnom polu. Povećanje grudi u takvim slučajevima ne samo da ima povoljan estetski efekat već se veoma pozitivno odražava i na psihološko stanje, povećanje samopouzdanja i kvaliteta života.

Ukoliko pak niste zadovoljni sa ovim tretmanom, tu su naravno tretmani estetske hirurgije, pa povećanje grudi možete izvršiti na taj način.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation