Piling od kafe – uklanja celulit i neguje kožu

Njegovana koža bez celulita nešto je čemu teže mnoge pripadnice nježnijeg spola. Ipak,narančina kora je neprijatelj koji se ne savladava tek tako, već je za njegovo uklanjanje potrebno dosta truda, rada i prije svega volje.

Osim prehrane koja mora se regulira, žena može se poslužiti mnogim trikovima koji ujedno njeguju kožu, ali i djeluju protiv celulita. Jedan od tretmana koji važe za vrlo djelotvorne je piling kože ni manje ni više nego kavom.

piling-od-kafe-celulit

Kava je inače napitak oko kojeg znanstvenici nikako da se slože da li je dobar ili loš za čovjekovo zdravlje, ali se vrlo jasno zna da je odličan za njegu kože i to najprije suhe i isušene.

Dejstvo pilinga od kafe da osvježava i hidratizira kožu učinkovito je uslijed velikih količina antioksidansa koji pomažu da se organizam riješi štetnih tvari. Samim timenestaje nadutost, regulira se rad metabolizma, tope se masne naslage i gube kilogrami i to bez nepotrebnih i teških dijeta.

Što vam je sve potrebno za piling od kave?

Recept je vrlo jednostavan. Pomiješajte dvije žlice žutog šećera, tri žlice kave i par kapljica maslinovog ulja da se sve to sjedini. Smjesu stavite da se hladi pola sata ili sat, a tek nakon toga je možete koristiti. Rok trajanja može biti i do nekoliko tjedana, ukoliko smjesu budete držali u tegli ili zatvorenoj posudi.

Piling ne morate nanositi na cijelo tijelo, već samo na najkritičnija mjesta. I naravno, što češće to budete radili, to će rezultati biti učinkovitiji, kako po pitanju mekoće vaše kože, tako i po pitanju celulita.

Ukoliko vam ova metoda ne da rezultate, možda bi trebalo da razmislite o tretmanima estetske hirurgije kao što je liposukcija.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation