Uz ova 3 napitka imaćete ravan stomak za manje od 2 nedelje, pogledajte!

Svima je već jasno da ukoliko želite da smršate i da postignete i održavate željenu liniju, trebate izmedju ostalog izbaciti gazirana pića i piti isključivo napitke koji će vam pomoći u gradjenju figure koju želite.

3 napitka koja se izdvajaju kao jedni od vrlo efikasni u gubljenju viška kilograma i postizanju ravnog stomaka su:

1. Hladan čaj od nane

Ovaj čaj je odličan i za osveženje, a pored toga ima i niz prednosti koje će vam biti od koristi. Čaj od nane olakšava varenje, sprečava nadimanje i pomaže u sticanju ravnog stomaka. Dovoljno je da ovaj čaj pijete jednom dnevno.

2. Voda sa aromom

Aromatizovana voda može biti vaš odličan saveznik u borbi sa suvišnim kilogramima. U vodu možete po želji dodati limun, lemitu, nanu, bosiljak, grejp, pomorandžu i slično. Na taj način činite mnogo toga dobrog za vaš organizam. Ovakav napitak može sprečiti zadržavanje vode u organizmu i ubrzati vaš proces mršavljenja i sticanja ravnog stomaka.

3 napitka

3. Zeleni čaj

Zeleni čaj je skoro neizostavan napitak u većini programa za gubitak kilograma i postizanje vitke figure i dobrog zdravlja. On direktno pomaže u smanjenju masnih naslaga, zatim čisti vaš organizam od štetnih materija, odličan je antioksidans i puni vaš organizam dodatnom energijom.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation