Maske za lice

Maske brzo deluju na stanje Vaše kože. Ali pri izboru maske, savetuje se pažnja i oprez – treba izabrati adekvatnu prema Vašem tipu kože.

Podela maski za lice:

– maska od ilovače i blata odlična je za dame sa masnom kožom, zato što imaju moć upijanja viška masnoće i nečistoća. Zahvaljujući ovim maskama, koža poprima svežiji i čistiji izgled. Ove maske imaju i moć sužavanja pora, i borbe sa bubuljicama. Vreme sušenje maske na Vašem licu je od pet minuta do četvrt sata, posle čega sledi ispiranje pomoću tople vode. Ovo pomaže eliminisanju mrtvih ćelija sa kože i drugih nečistih čestica.

– dame koje imaju suvu kožu, taj problem mogu da reše sa vlažnim maskama. Tako će vlaga u koži dobiti optimalan nivo, ukloniće se fleke i male bore. Treba da stoji na Vašem licu takođe od pet minuta do četvrt sata, a posle toga je obrišite pomoću maramice. Njihovo delovanje je najbolje posle kupanja i izlaganja suncu. Količina maske koja se zadrži na Vašem licu nastavlja svoje delovanje.

– da eliminišete izumrle ćelije na koži, predlažemo Vam masku za piling. Masku u vidu gela namažite na lice. Neka tako ostane do sušenja maske, kada ćete je skinuti guljenjem. Ovo doprinosi osvežavanju masnih delova, čišćenju zatvorenih pora i hranjenju suve kože.

– da biste zadržali savršen izgled Vaše kože, naš savet je maska za ljušćenje. Maske sa moći ljušćenja i čišćenja su fenomenalna opcija. Nanose se na isti način kao i maska od ilovače i blata. Kada se maska ispira, aktivira se moć sitnih abrazivnih čestica – eliminisanje ostataka sa kože.

Imajte na umu da koža nije ista tokom cele godine i nema iste potrebe. U letnjim mesecima je masnija, a u zimskom periodu dolazi do isušivanja. U skladu sa tipom kože i periodom, odlučićete koju masku da koristite. Pre korišćenja bilo koje maske lice treba isčistiti, posle toga isprati i namazati slojem hidratantne kreme.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation