Masaža toplim kamenjem

Masaža toplim kamenjem ima veće dubinsko dejstvo od obične masaže. Pomaže kod bolova u leđima, depresije, nesanice, loše cirkulacije, oslobađa od napetosti u mišićima. Za ovu masažu je dosta bitna obučenost terapeuta pa bi bilo najbolje da se raspitate ili idete po nečijoj preporuci.

Masaža toplim kamenjem traje 90 minuta. Terapeut prema delu tela koji masira bira kamenje. Ukoliko ste zabrinuti da bi masaža kamenjem mogla da vas opeče, nema potrebe jer je temperatura na kojoj je zagrejano 47 stepeni Celzijusa. Kamenje se nanosi na određene tačke pri čemu deluje na vitalne funkcije. Za to vreme terapeut masira ostale delove tela da bi se i na njih prenelo dejstvo toplog kamenja.

Takođe se koristi i ulje semenki grožđa koje hrani i neguje kožu. Tretman se završava tako što se neobrađeni poludragi kamenčici postavljaju na energetske tačke na telu po tačno utvrđenom redosledu. Kamenčići deluju svojom bojom i svetlošću a njihova svrha je da upiju negativnu energiju iz svih energetskih tački na telu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation