Limunada dijeta

Trajanje ove dijete je od deset dana do dve sedmice. Za to vreme, mogli biste da se rešite do devet suvišnih kilograma. Ova dijeta se zasniva na detoksikaciji i mršavljenju za koje Vam neće trebati puno vremena.

Recept za limunadu: u činiju sa zagrejanom i proključalom vodom (2 l) sipajte limunski sok (3 kom. limuna je dovoljno). U to sipajte javorov sirup (četrnaest supenih kašika) i ljutu alevu papriku (polovina kafene kašičice) i izmešajte.
Ovu tečnost pijte polako kad god oglanite.

Limunski sok će doprineti otklanjanju masnoća i detoksikaciji, sirup javora će Vas snabdeti potrebnim kalorijama, vitaminima i elementima, a moć ljute paprike doprinosi ubrzanju metabolizma.

Preporučuju se i drugi napici koje treba piti danju. Pospešite mršavljenje zelenim čajem i slanom vodom (u dva decilitra mlake vode sipajte vrlo malu, jedva primetnu količinu kuhinjske soli.

Kako bi nivo energije bio optimalan, svakodnevno popijte osam do dvanaest čaša gore opisanog soka od limuna. Tako se broj kalorija kreće između 800 i 1200.

U ovu dijetu ne smete ući odjednom i naglo. Nekoliko dana pre dijete umesto polugotovih prehrambenih artikala i mesa, jedite povrće i voće u svežem stanju. 48 sati pred dijetu konzumirajte samo tečnost (naravno, negazirane napitke ili vodu). Kada dođete do dana da sutra počinjete sa dijetom, tokom celog dana konzumirajte isključivo sveži sok isceđene pomorandže – minimalno 2 litra tokom dana.

Ova dijeta je dobra zato što:

– uspešno detoksikuje organizam
– neće Vam trebati puno vremena da smršate
– koža postaje zdravija
– po završetku dijete, bićete veoma vitalni i puni elana
– za hronične bolesti, ova dijeta će naročito oporaviti organizam.

Upozorenje: ova dijeta je zabranjena osobama sa čirem dvanaestopalačnog creva i i osobama čiji želudac ima mnogo kiseline.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation