Kavitacija

Jedan od nacina da izgubite na obimu, a da se pri tome ne oznojite ni malo jeste da se podvrgnete brojnim spa tretmanima u okviru welnes centara koji danas ima gotovo na svakom koraku.

U moru tretmana, poslednjih godina izdavaja se kavitacija odnosno kako je u narodu popularno zovu, liposukcija (tretman estetske hirurgije) ali bez skalpela. Postoji nekoliko vrsta i kada je reč o kavitaciji, ali sve vrste deluju odlicno na vasu liniju a posebno na razgradnju celulita.

Dakle, ako se odlučite za ovu metodu možete da smršate a što je još bitnije da se oblikujete, lako, jer kavitaciju možete da primenite ne problematičnu regiju i time je dovedete do savršenstva.

Dakle kvatacija je odličan način koji pomažnje u uklanjanju viška lokalizovanih masnih naslaga, odnosno danas najmoćnije srestvno pomoću koga se uništavaju masne ćelije.

Ono što je najbitnije kod kavitacije jeste da je to neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na stomak, kukove, butine, unutrašnji deo kolena, nadlaktice itd.

Kako funkcioniše ultrazvučna kavitacija?

Ultrazvučna kvaitacije deluje kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa koje vaše telo ne može ni da oseti.

Oni se podešavaju u zavisnosti od osobe do osone i deluju tačno na dubinu tkiva koja vam treba, što omogućava selektivno razbijanje masnih ćelija dok koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.

Kada se aplukuje ultrazvuk dovodi do formiranja mehurića koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature nakon čega ono eksplodiraju i onda masne ćelije pucaju.

Takođe, kako bi kavitacija bilo što uspešnija bitno je aparat za kavitaciju bude sa ugrađenim radiotalasima koji garantuju bezbednost, luksuz i zadovoljstvo ali i smanjenje obima.

Jedino što se može javiti prilikom kavitacije jeste zujanje u ušima, ali drugih neželjenih efekta nema. Ipak kavitacija se ne preporučuje osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas) ali i dijabetičarima i osobama koje imaju tromboflebitis kao i u toku trudnoće.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation