Kako zasmejati devojku

Nasmejati devojku je najbolja strategija koja će vam osigurati flert i u najmanu ruku, makar prvi sastanak. Devojka koja vas smatra duhovitim će verovatnije pasti za vaše čari od one koja vas smatra samo privlačnim. Koristeći humor možete se osloboditi treme i napetosti na prvom sastanku, negirati zabrinutost ,,da li ste dovoljno dobri za nju’’ i zbližiti se s njom.

Ne preterujte sa dovođenjem sebe u centar šaljivih anegdota. Naravno, budite oprezni da e ne pokažete kao slabić sa niskim nivoom samopoštovanja ili kao večiti klovn. Izbegavajte da je fokusirate na to kako su vas vaše dobre osobine izvukle iz neke neprijatne situacije. Prikažite sebe kao zabavno – romantičnog momka koji je u stanju da se smeje u sebi i sopstvenim manama. To će pokazati devojci da ste tip čoveka koji ipak stoji čvrsto na zemlji i u stanju je da prihvati kritiku, a ne odustaje lako.

Budite pozitivni i srećni u celokupnoj svojoj pojavi. Usko povezana sa vašim smislom za humor je i vaša pozitivna priroda. Biti srećan i pozitivan je proveren način da privučete pažnju većine ljudi, a to je posebno primamljivo devojkama, jer će tako biti sigurne da će te joj biti izvor pozitivne energije kada nije raspoložena. Nemojte se rugati i ismejavati neke njene mane, to sigurno već znate. Najbolji izvor smeha mogu biti svakodnevne situacije, pa čak i najopštiji razgovori.

Sa smislom za humor se ne rađamo, već ga razvijamo. Mada, neki ipak imaju talenta da nasmeju druge. Što se vas tiče, ukoliko niste ,,kralj zabave’’, naučite kako da budete duhoviti. Možda zvuči otrcano, ali je važno da naučite osnove: nešto što je istinski smešno će obezbediti smeh sa devojkom, jer ona će prepoznati vašu iskrenost i vašu sposobnost da vidite svet kao veselo i srećno mesto. Čim na njoj primetite izveštačen osmeh, odustanite od ove taktike, ipak je samo fina.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation