Kako započeti dopisivanje

Ako ste na Facebook-u ili drugim društvenim mrežama većinu vremena dok ste na Internetu, one mogu da budu odlično mesto za upoznavanje novih ljudi.

Pronađite osobu sa kojom želite razgovarate. Ako je ona već vaš prijatelj na FB-u, pređite na sledeći korak. Ili je ona neko koga ste primetili na Facebook-u , možda preko zajedničkih prijatelja , i želite da budu prijatelji sa njom na Facebook. U drugom slučaju , počnite tako što će te joj poslati zahtev za prijatelja. Ako imate zajedničke prijatelje, velike su šanse da će prihvatiti vaš zahtev, tako da vam to daje zeleno svetlo za prvi korak. Ako pošaljete zahtev, a ta osoba ne prihvati, ne shvatajte to lično. Ako ona ne prihvati zahtev, ali ipak vas pita ko ste, budite iskreni i recite ko ste i zašto ste zainteresovani za nju kao Facebook prijatelja. Budite iskreni od početka i imaćete velike šanse za dalji pristup.

Ako vas je osoba za koju ste zainteresovani prihvatila, započnite dopisivanje. Neka poruka bude veoma jednostavna , zabavna i kratka za početak. Ako se ne poznajete dobro, predstavite se. Recite joj nešto o sebi i šta radite, i pitajte o njenim interesima. Ukoliko se već poznajete, opušteno započnite razgovor. Izbegavajte ustaljene fraze ,,šta ima’’, ,,kako je’’ i ,,šta radiš’’. Umesto toga, pitajte je npr.šta radi ovako kasno na Internetu, zašto ne spava i slično. Veća je verovatnoća da će se razgovor nastaviti ako ga započnete na nekonvencionalan način.

Pustite da se razgovor odvija slobodno, nema potrebe za scenariom ili listom pitanja kojima će te bombardovati osobu za koju ste zainteresovani. Izbegavajte nepristojno ponašanje i spontano pokušajte da flertujete sa njom. Ali ne morate odmah biti napadni i pokušati da budete ,,faca’’. Tu taktiku sačuvajte za sastanak uživo. Jedna od prednosti Interneta je upravo ta, št možete biti svoji, a ipak zadržati određene stvari za sebe, jer kontakt nije direktan.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation