Kako vratiti dečka

Ako vas i posle izgovorene reči “kraj”, još uvek progone misli o bivšem dečku, ako i dalje želite da je pored vas, ne preostaje vam ništa drugo nego pokušaj da učinite da tu opet i bude, pored vas.

Pokušaj da ga vratite ne izgleda lako, pogotovo ako su na njegovoj strani osećanja poljuljana ili ako je povređen, možda uvređen ili ljut.

Zato morate upotrebiti sva raspoloživa sredstva i ideje kojima raspolažete. Budite odlučni i nipošto ne dozvolite da prođe suvise mnogo vremena, ali ne reagujte ni odmah, neposredno nakon raskida.

Pustite da se osećaj razočarenja ili ljutnja, koji su kod njega moguće prisutni, blago stišaju.

Onda se setite svega onoga što je vezano za vas najviše voleo i pokušajte da ga potsetite na to. Ukoliko znate da ćete ga sresti obucite odeću u kojoj ste mu se najviše dopadali, koju ste možda nosili kada ste ga upoznali ili kada ste sa njim doživeli neki važan trenutak. Izgledajte zanosno. Naterajte ga da se ponovo baš u vas zaljubi. Jer, ako vam je to jednom pošlo za rukom, zašto ne bi i drugi put?

Kada primetite da reaguje na prve signale vaše želje da ga vratite, onda malo zaigrajte na kartu njegove ljubomore. Tek da shvati da bi mogao trajno da vas izgubi. Ali pazite, da u tome ne preterate, jer bi onda mogao na vas i da zaboravi. Za to vam najbolje može poslužiti neki drug, kolega ili poznanik koga on ne poznaje i koga je potrebno da uoči u vašoj blizini.

Nakon što ste ga preplašili, pravo je vreme, da mu se javite, recimo nekom kratkom porukom, kao što je:” Volela bih da znam kako si i šta radiš?”

Onda bi dalja priča trebalo sama da se nastavi, polako, sve do priče u četiri oka.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation