Kako upoznati devojku‏

Kao osnovni problem koji se javlja pri želji i potrebi da upoznate neku devojku, jeste dilema kako i gde da joj priđete? Šta da joj kažete ili kakav prvi utisak da ostavite?

Što više o svemu tome razmišljate, prepreke se čine većim i brojnijim, pa se zato najpre opustite.

Pokušajte da saznate gde se i sa kim devojka koja je tema vašeg interesovanja kreće.
Možda ste i sami često prisutni na tim mestima ili sa tim ljudima. Ako je tako, potrudite se da u njenoj blizini izgledate samouvereno ali nikako napadno i pokušajte da vas primeti. Uočite njenu reakciju, ali budite spremni i na to da će je ona možda vešto sakriti. Nagovorite zajedničke poznanike ili prijatelje da vas upoznaju.

Ako to nije moguće, jer apsolutno nikoga od njenih prijatelja ne poznajete, pokušajte da najpre njih upoznate. Budite uporni. Možda vam oni mogu direktno pomoći da i nju upoznate.

Ukoliko nijedna od pomenutih mogućnosti nije izvodljiva a vaša pažnja je ipak usresrežena na nju, sakupite i poslednji atom hrabrosti i samopouzdanja, priđite sami i predstavite se. Recite da već dugo želite da je upoznate i dajte joj vremena da to prihvati. Nemojte pristupati napadno, već odmereno i kulturno, onako kako će vas baš ona želeti upoznati. Ponudite joj svoj broj telefona i ostavite na njoj odluku da vam se javi.

Budite strpljivi.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation