Kako smuvati devojku

Sigurno da nije lako „startovati“, kako se kaže među mladima, odnosno smuvati devojku. Nekim muškarcima je veoma teško i da se odluče na taj korak i dugo razmišljaju o tome. Boje se odbijanja i toga da neće uspeti ili da će ostaviti loš utisak. Ali ako ne probaju neće ni znati da li bi uspeli. Zato ako želite da smuvate neku devojku, ne oklevajte, krenite u akciju ali prvo poslušajte nekoliko naših saveta.

Nećemo vas zavaravati da ćete devojku lako smuvati. To nekada može da potraje. Ne postoje neka tačno određena pravila za muvanje devojaka jer svaka devojka je posebna i drugačija. Svaka devojka ima različita interesovanja, stavove, poglede na život pa se svakoj drugačije prilazi. Neće iste „fore“ proći kod svake. Neka devojka voli duhovite i pričljive momke, druga voli takozvane mačo tipove, treća voli mirnije momke itd. To nikako ne znači da vi treba da se pravite da ste takvi, samo zato što ste čuli da se toj devojci sviđaju takvi momci. Ne, budite opušteni, prirodni, znači baš takvi kakvi jeste, pa ako joj se svidite- svidite. To je svakako bolje nego da glumite nešto što niste.

Znači, kao što smo već pomenuli, važno je da BUDETE OPUŠTENI. Nemojte biti stegnuti i uzdržvati se da kažete nešto. Ako je devojka stegnuta, što u većini slučajeva jeste tako, treba da se potrudite da je opustite, a to sigurno nećete moći ako vi niste opušteni.

Sledeće što je podjednako važno je da NE SUMNJATE U SEBE. To znači da ne treba da razmišljate u neuspehu i da ga se bojite. Šanse da uspete u muvanju ili ne su jednake, ali vi razmišljajte pozitivno, da ćete uspeti i sigurno će vam biti lakše.

Pazite da posle prilaženja devojci, u toku razgovora, NE PRIČATE , samo već i da SLUŠATE. Što se tiče priče, potrudite se da pričate o nekim opštim temama, da ne ulazite duboko u teke teme jer bi to moglo da zamori devojku i da joj bude dosadno. Duhovitost je nešto što većina devojaka voli, pa obratite pažnju i na to. Takođe je pažljivo slušajte dok priča i trudite se da upamtite neke stvari o njoj koje su važne.

DELJENJE KOMPLIMENATA gotovo da nijednu devojku ne ostavlja ravnodušnom. Zato primetiti neki detalj na njoj i to joj recite ali pazite da ne preterate i da ispadne da je samo hvalite. Tako možete ostaviti utisak neiskrene osobe.

Pazite i na neke sitnice koje su devojkama veoma bitne. Nemojte gledati u njen dekolte dok pričate sa njom i ako vas veoma privlači. Vi treba da se skoncentrišete na to da upoznate nju, njenu ličnost a ne da gledate u njene atribute. Ona će pomisliti da vam je samo to važno i pobeći glavom bez obzira.

Prilikom muvanja nemojte koristite neke otrcane fraze, jer je to sigurno čula već mnogo puta od mnogo muškaraca. Ako ne možete da smislite nešto novo, originalno, nemojte govoriti ni neke uobičajne rečenice koje se koristite pri muvanju devojaka.

Ako vas i pored ovog svega, devojka na kraju odbije, ne očajavajte, neki drugi put, kod neke druge ćete sigurno bolje proći.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation