Kako smršati

Ako je pred vama cilj da smanjite broj kilograma, odnosno da smršate, pokušajte da pre svega obratite pažnju na promenu režima svoje ishrane.

Na putu do vitke i poželjne linije, morate da zaboravite na obilne i brojne obroke tokom dana i da namirnice koje konzumirate, birate tako da ne sadrže veliki broj kalorija, ugljenih hidrata, masti, šećera i soli. Nabrojani sastojci u vašoj ishrani, daće samo negativan uticaj na proces smanjenja vaših kilograma i učiniće ga težim i sporijim. Umesto ovakvih namirnica, jedite voće i povrće, integralne žitarice i mlečne proizvode sa niskim stepenom mlečne masti. Unosite što veću količinu tečnosti u organizam i budite uporni u ovakvom nastojanju i primeni promene ishrane. Nemojte da jedete kasno uveče ili tokom noći, ali nemojte ni da preskačete obroke, već jednostavno na praktičan i zdrav način, uspostavite njihov redosled i raspored.

Uz promenu ishrane u svoj dnevni sadržaj, obavezno ubacite svakodnevnu fizičku aktivnost. Fizička aktivnost će vam pomoći ne samo da smršate, već i da se taj postupak odnosno proces odvija zdravo. Bavite se nekim sportom ili kombinacijom sportova i šetajte u što većoj meri i tako ćete očuvati zdrave funkcije organizma.

Budite strpljivi dok ne postignete rezultate svoje namere i nastavite sa korigovanim načinom ishrane i fizičkom aktivnošću i nakon što smršate.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation