Kako smršati brzo

Svakako bi bilo poželjno da se rešite viška kilograma da biste bili zdraviji, u boljoj kondiciji i da bi Vaša figura lepše izgledala. Uloženi trud će Vam se višestruko isplatiti. Ako želite da se brzo oslobodite masnih naslaga, pročitajte savete ispod.

Treba da znate da će Vam vežbanje biti lakše kada se redukovanom ishranom oslobodite jednog dela viška. Razlog – jednostavno rečeno, lakše je vežbati bez tereta nego sa teretom.

Idealno bi bilo da se obratite nutricionisti za savet. Nutricionista će sagledati sve činjenice i preporučiti Vam odgovarajuću dijetu.

Obratite pažnju na svoj sadašnji jelovnik i utvrdite šta treba da nastavite da jedete i u kojoj količini, a šta od sada treba da izbegavate. U početku Vam neće biti lako, ali Vi ostanite dosledni.

Izmerite i zapišite svoju sadašnju težinu. Kroz neko vreme izmerite se opet. Ako se, uprkos dijeti i vežbanju, pojavio dodatni višak kilograma, to je znak da nešto ne radite kako treba! Kombinujte dijetu sa odgovarajućim vežbanjem, i tako ćete smršati u kratkom vremenskom roku.

Ipak, ne treba da očekujete čudo – veći višak kilograma, da bi se u potpunosti uklonio, zahteva konstantnu dijetu i vežbanje duži vremenski period. Najgore što može da se desi je, da imate prevelika očekivanja, a onda Vas demorališe početni neuspeh, posle čega ćete se vratiti uobičajenom načinu ishrane, zapostaviti vežbanje i još više se ugojiti, pa čak i povećati rizik da obolite od dijabetesa! Strpljenje i upornost su Vam najveći prijatelji.

Ishranu treba da dopunite većom količinom vlakana. Na ovaj način, metabolizam će Vam biti zadivljujuće brz. Bićete puni elana, apetit će biti manji, pa će i mršavljenje biti lakše. Zaboravite fast food (trudite se, ako je moguće, da ne prolazite pored hamburgerija), gledanje TV -a uz flips, kokice i tome slično. Bilo bi dobro da meso jedete u kuvanom stanju, čak i roštiljsko meso je bolje za Vas od prženog.

Povećajte unos vode za piće, minimalno 1,5 ili 2 litra svakodnevno. Dovoljna količina vode, osim što će pomoći u mršavljenju, takođe će i detoksikovati organizam.

Ukoliko ste jedni od mnogobrojnih koji su lenji ili nemaju vremena za redovno vežbanje i zdravu ishranu, možete probati sa tretmanima liposukcije ili zatezanja stomaka.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation