Kako smanjiti butine

Butine su čest predmet mnogih ženskih kompleksa, naročito kada krene sezona kupaćih kostima. Neke žene osećaju da se njihove butine dodiruju u sredini, dok drugi veruju da njihove butine nisu dovoljno zategnuta da nose šorceve. Nekima su jednostavno butine prevelike. Evo nekih predloga kako da se rešite te probleme:

1. Uzdržite se od strogih i neizdrživih dijeta. Umesto toga, usvojite program mršavljenja gde unosite manje kalorija u celokupnoj ishrani. Dobro pravilo je uzeti svoju željenu težinu i pomnožiti je sa 11 i to je broj kalorija koje treba uneti da bi dostigli i održali tu težinu .

2. Usredsredite se na vežbe koje uključuju noge za efikasniju strategiju mršavljenja i zatezanja tela. Trčanje i plivanje su idealne vežbe za to jer će zategnuti i smanjiti butine tako što vaše noge izgledaju jače i tanje.

3. Počnite se brzim hodanjem. Pre toga se zagrejte obavzno. Koristite veće korake pri hodu bržim tempom. Hodajte brzo najmanje 30 minuta. Povećavajte frekvenciju hoda dva puta dnevno, jednom ujutro i jednom uveče, kako bi se brže videli rezultati.

4. Vežbajte 3 do 5 puta nedeljno u intervalima od 30-60 minuta. Intenzivne aerobne vežbe, kao što su trčanje, vožnja biciklom ili plivanje, pomoći će vam pri bržem sagorevanju kalorija iz uskladištenih masti u telu.

5. Vežbajte mišiće butina dizanjem određenih težina. Iako nećete sagoreti znatnu količinu kalorija, trening sa tegovima pomaže povećanju snage i poboljšanju metabolizama, što znači da će telo sagoreti više kalorija dok miruje. Čučnjevi i iskoraci su odlične vežbe pri kojima koristite sopstvenu težinu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Pravilan hod i nega stopala
Kako vratiti dečka
Kako ispraviti zube‏
Kako vežbati kod kuće
Saveti za lepotu
Kako lako smršati
Kako se zaštititi od komaraca
Kako voleti sebe
Kako do novca
Samo jedna vežba vas deli od savršeno oblikovane zadnjice - evo koja!
Tabata metoda POSTALA HIT U SVETU POREKO NOĆI - Trening za brzo mršavljenje od samo 4 minute
10 najvažnijih znakova koje ne smete IGNORISATI – Vaše telo traži pomoć!
Post navigation