Kako prepoznati ljubav

Prava, iskrena i velika ljubav, ne karakteriše se isključivo brojem izgovorenih komplimenata i lepih gestova učinjenih sa vaše ili strane vašeg partnera.

Ukoliko ni sami ne znate da li ste doživeli pravu ljubav, pomoći ćemo vam da to prepoznate. Možda ste čuli a možda niste, da postoji nešto što se zove ljubavni sat. To vam isto dosta može pokazati kakva je ljubav u pitanju i da li partner misli na vas itd.

Ukoliko volite svog partnera, biće vam mnogo lakše da za njega učinite stvari koje možda same po sebi, za vas i ne spadaju pod omiljene. Sama pretpostavka da ćete time što nešto učinite, partnera učiniti srećnim, približiće vam to nešto i neće vam biti teško da to uradite.

Partneru kog iskreno volite, oprostićete mane i propuste koje mu ne biste oprostili ako ga ne volite.

Bićete spremni da se posvađate i pomirite sa partnerom, a da pritom to ne ostavi na vašu vezu trajne posledice u vidu prekidanja veze ili ignorisanja partnera zbog prve izgovorene prepirke ili nesuglasice.

Ukoliko partnera stvarno volite, težićete i imaćete potrebu da sa njim sve podelite. Imaćete potrebu da mu sve iskreno pričate i da ga u svakom trenutku saslušate, da sa njim delite mnoge trenutke i događaje, bilo da su oni lepi ili manje lepi.

Pred partnerom koga volite nećete ničega da se stidite, osećaćete poverenje i sigurnost. Bićete opušteni sa njim i pored njega.

Ako ga volite, delićete sa partnerom i njegova osećanja, u vama će biti prisutna saosećajnost, bilo prema lepim ili manje lepim situacijama i događajima iz partnerovog života.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Kako ostaviti pušenje
Kako smanjiti znojenje
Raniji odlazak na spavanje
Kako olakšati porođaj
Kako prestati grickati nokte
Saveti za učenje
Kako smanjiti stomak
Kako voleti sebe
Kako da se ugojim
Kako započeti dopisivanje
Kako smiriti nervozan stomak
OVO je lak i prirodan način da zaustavite hrkanje, ali niko ga NE ZNA! Definitivno trebate probati o...
Post navigation