Kako najbrže skinuti stomak

Leto nam je stiglo, a sa njim i standardne ženske brige. Kako smršati, kako se zategnuti, skinuti celulit i salo sa stomaka. Mnogi imaju problema sa masnim naslagama na stomaku, a ne shvataju da je rešenje ovog problema u sitnicama i da je za njih potrebna samo volja.

Zabluda je da trbušnjaci skidaju salo. Samo vežbe, bez redukovane ishrane, neće dati prave rezultate. Porebno je mišiće osloboditi prvo od nagomilanih masnoća, pa tek onda preći na njihovo zatezanje. Nije dovoljno samo uraditi mnogo trbušnjaka, već ih kombinovati uz dijetu. Najbolji efekat se postiže sa spravama za trbušnjake. Takođe, ne zaboravite da unosite dovoljne količine vode dok vežbate, ali i uopšte u toku dana. Uzimajte vodu svaki put kad osetite žeđ, ali i kad niste žedni kako bi zavarali glad. Voda stvara osećaj sitosti, pa nećete posegnuti za grickalicama i slatkišima između obroka.

Izbacite brzu hranu iz svakodnevne ishrane, jer je ona, odnosno masnoće i šećeri iz nje, najveći krivac za stvaranje sala na stomaku. Iako nam odgovara zbog brzog načina života, puna je kalorija i masti, koje se lepe pravo na problematične oblasti, bokove, stomak i zadnjicu. Takođe, izbegavajte gazirana i zaslađena pića. Zapanjujuć je podatak da pola litra Koka-kole sadrži više kalorija nego jedna banana. Ipak, za razliku od banane, Koka-kola nema nikakvu nutritivnu vrednost, i ako nema fizičke aktivnosti, skoro istog momenta šećer iz nje se pretvara u salo.

Takođe, velika je zabluda da će te gladovanjem skinuti višak sa stomaka. Da bi ostali zdravi i u formi, a u isto vreme i gubili stomačno salo, morate dobro jesti. Gladovanje je samo po sebi opasno, nezdravo i uglavnom ima kontraefekte u prejedanju.

Volja je najbitnija stvar u svakom procesu mršavljenja i ako ste očekivali brze rezultate bez muke, prevarili ste se. ako ste se razočarali, nikako ne odustajte od cilja. Kada odjednom proces topljenja sala počne, bićete iznenađeni rezultatima i tempom kojim vaš stomak ,,nestaje’’. Potrebno je pokrenuti metabolizam, a nakon godina loših navika, to nije lako, ali ni nedostižno.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Kafa za zdravlje
Kako imati svež dah
Kako se najbrže ugojiti
Kako da znam da li mu se svidjam‏
Kako ojačati noge
Kako prevazići raskid veze
Kako dresirati psa
Kako biti romantičan
Vežbe za brzo mršavljenje
Kako sačuvati zdravlje srca
Dobre namirnice za mršavljenje
Ovo je 10 najluđih načina da sagorite sve suvišne kalorije!
Post navigation