Kako naći devojku

Da bi ste našli devojku, potrebno je da kao prvo budete svesni svojih kriterijuma po kojima želite da vam devojka odgovara.

Kada ste toga svesni, potrudite se da srazmerno tome i nađete devojku.

U tome ćete možda uspeti ako se najpre potrudite da u krugu poznanika i prijatelja svojih prijatelja pronađete takvu osobu, možda se baš tu posredno oko vas ona krije, a prijatelji vam mogu pomoći da je upoznate. Kako bi vam prijatelji pomogli potrebno je da i njih upoznate sa svojim kriterijumima.

Ukoliko vam posredstvo prijatelja ne bude pošlo za rukom, potrudite se da devojku nađete sami, i to na mestima koja su srodna vašim interesovanjima. Posećujte takva mesta često i ako na njima uočite devojku koja vam se čini interesantnom, potrudite se da se upoznate sa njom. Za to vam ne treba puno veštine, već samo malo originalnosti i hrabrosti da joj priđete, kao i sreće da i ona želi da se upozna sa vama.

Kada se upoznate, trudite se da zvučite interesantno, duhovito ali i odmereno i nikako napadno. Time ćete uspeti da zadržite njenu pažnju za sledeće susrete u kojima ćete joj nadamo se i osvojiti srce i u kojima će ona postati i ostati vaša devojka.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation