Kako izbeliti zube

Blistavo beli zubi veoma lepo izgledaju, osmeh je prvo što mnogi ljudi primete na Vama, zato je izbeljivanje zuba jako bitno. Takođe, lep osmeh je veoma moćno oružje za osvajanje osobe koju želite.
Zubi postaju žuti usled mnogo kafe, duvana i mnogih drugih stvari koje unosimo u organizam.

Kako izbeliti zube?

Kora od banane će Vam dati fascinantne rezultate. Svakodnevno masiranje zuba unutrašnjom stranom kore u trajanju od tri minuta ubrzo će pospešiti belinu Vaših zuba.

Jagode osim što imaju božanstven ukus, ako ih dovoljno konzumirate, biće prijatelj beline Vaših zuba.

Rastvor sode bikarbone koristite da na trenutak utopite deo četkice na koji ste prethodno naneli pastu u količini zrna graška i tako operite zube. Nakon što usnu duplju isperete vodom, ponovite pranje zuba ali samo sa pastom na četkici.

Vodica za usta čisti i udaljenije delove zuba. U pranje zuba sa pastom uključite i vodicu za usta i efekat će biti višestruk.

Pogrešni saveti mogu situaciju da učine još gorom. Mnogo je takvih saveta. Na primer, limunski sok – zaista će izbeleti zube, ali samo kratkotrajno, a sa druge strane, limunska kiselina može ozbiljno da naudi zubnoj gleđi.

Savet plus: nemojte da kvasite četkicu vodom sa česme pre pranja. To će umanjiti njenu funkciju. Uvek nanosite pastu u količini veličine zrna graška. Pranje zuba optimalno traje 2 minuta. Četkica za zube će vremenom postati neupotrebljiva jer će se dlake na četki deformisati. Tada je zamenite drugom.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation