Kako imati pločice

Put do izvajanog stomaka i do savršenih pločica, započnite čim započnete novi dan. Tada je najbolje sagorevanje masti u organizmu, i upravo zato, vaš svakodnevni trening pre doručka, može dati najbolji učinak. Ono što bi pri sprovođenju ovog plana, koji koristi vašem izgledu trebalo znati, jeste da je važno da u trening ne uvrstite samo vežbe koje će aktivirati isključivo mišiće stomaka.

Uz neophodne vežbe za trbušnjake upražnjavajte i vežbe koje će aktivirati što veći broj vaših mišića na telu.
Idealno za to može vam poslužiti vožnja bicikla, trčanje ili plivanje, ali i svaki drugi individualni ili timski sport. Time će vaša ukupna fizička spremnost, skočiti na nivo, kakav je neophodan da broj vežbi za trbušnjake svakodnevno povećavate.

Povećavanje broja vežbi sprovodite postepeno, od malih serija prema većim, srazmerno utreniranosti ili vašem ličnom početnom fizičkom stanju. Ne izlažite se upalama koje će vas primorati na pauze i gubitak kontinuiteta prilikom treninga.

Zaboravite na neredovnu i nezdravu ishranu. Ono cega je obavezno da se uz redovne vežbe pridržavajte jeste preporučena ishrana, kakva podrazumeva određeni režim unosa hrane, a to je šest dnevnih obroka, raspoređenih u naizmeničnim manjim i većim količinama.
Izbegavajte masnu ili brzu hranu i grickalice.

Unosite što više tečnosti, kako prilikom treninga, tako i tokom čitavog dana, najbolje je pola sata pre i posle obroka.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation