Kako dobiti pločice

Put do idealno oblikovanog stomaka, uslovljen je mnogim faktorima, od kojih su neki nasledni i prirodno stečeni kao genetske predispozicije, dok su drugi uslovljeni vašom voljom, težnjom i režimom ishrane.

Ukoliko imate sreće da ste nasledili genetske predispozicije za lep i ravan stomak onda je vaš put do pločica već doveden do polovine i biće vam potrebno duplo manje truda. Međutim ukoliko u vašem slučaju ovaj preduslov izostaje, trenutak je da saznate da ni za vas nisu sve nade izgubljene i da možete da postignete isti rezultat. Jedino što vam je neophodno jeste malo više vremena i truda.

Za početak, korigujte ishranu. Ukupnu količinu hrane koju dnevno unesete, rasporedite u manje a češće obroke. Na taj način, nećete imati osećaj gladi ni u jednom trenutku, a opet, vaš stomak neće izgledati niti biti opterećen. Najbolje je da konzumirate šest dnevnih obroka, od kojih je za tek svaki drugi dozvoljeno da bude za nijansu obilniji nego prethodni.
Izbegavajte hranu bogatu ugljenim hidratima, koja će uzrokovati pojavu sala na vašem stomaku.
Jedite zdravu i hranu laku za varenje.

U kombinaciji sa odgovarajućom ishranom, upražnjavajte redovnu i čestu fizičku aktivnost i vežbe za stomačne mišiće. Ukupnom aktivnošću pojačaćete svoju kondiciju a time i spremnost da uradite potrebne vežbe, dok ćete konkretno vežbama za stomak, uticati na formiranje pločica. Serije u kojima radite potrebne vežbe, pojačavajte postepeno, počevši od minimalnog napora i broja sve do broja vežbi kojim ćete uspešno oblikovati pločice. Broj vežbi i serija, najbolje je da formirate srazmerno svojoj kondiciji, snazi i starosti. Jedino je bitno da izbegnete bolne upale mišića, koje će čitav proces samo otežati i usporiti.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation