Kako do zategnute zadnjice

Da biste zategli mišiće zadnjice i ulepšali njen izgled, treba da uložite samo malo svakodnevnog truda.

Zatezanje mišića zadnjice uopšte nije teško u odnosu na neke druge grupe mišića. Rezultati su zagarantovani!

Predstavljamo Vam 3 najefikasnije vežbe.

Kako do zategnute zadnjice?

– Stanite na strunjaču. Zatim ćete, u širini svojih bokova raširiti noge, ispraviti leđa, uvući stomak, blago saviti kolena, i jako sporo praviti čučanj, kao kada se smeštate na fotelju. Budite u tom stavu nekoliko sekundi, pa lagano ustanite. Ako niste u najboljoj kondiciji, biće dovoljno da ovu vežbu uradite deset puta. Kasnije, kada steknete kondiciju, moći ćete više puta da ponavljate ovu vežbu, koja je jedna od neprikosnovenih za učvršćivanje gluteusa – mišića zadnjice.

– Zauzmite uspravan na strunjači. Zatim iskoračite levom nogom, pa veoma polako pravite čučanj, do trenutka kada će desno koleno biti na 1 decimetar od površine strunjače. Vežbu uraditi minimalno deset puta. Zatim iskoračite desnom nogom i ponovite postupak. Ovo je jedna od najtežih ali i najefikasnijih vežbi, fenomenalna za zadnjicu, ali i butine.

– Najpre lezite na strunjaču savijenih kolena, a stopala neka dodiruju strunjaču. Pravite lagane udisaje, polako, brojite do 4 podižući zadnjicu od strunjače. Tada treba lagano da spuštate zadnjicu, takođe odbrojavajući do 4, praveći izdahe. Kako dišete, tako i brojite. Uraditi u petnaest navrata.

Ako ništa od ovoga ne pomogne, možete razmisliti i o tretmanu estetske hirurgije kao što je liposukcija koju sada sve više ljudi praktikuje.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Vežbe za stomak
Kako zategnuti telo
Sagorevanje masti
Kako smanjiti stomak
Kako ojačati ruke
Kako ojačati noge
Vežbe za aerobik
Vežbe za definiciju
Vežbe za grudi
Vitka linija u samo 10 koraka!
Vežba koja zamenjuje 1000 trbušnjaka: Ravan stomak za 60 sekundi!
Želite da imate ravan stomak poput top modela? Pratite ova laka jutarnja pravila!
Post navigation