Kako do zategnute zadnjice

Da biste zategli mišiće zadnjice i ulepšali njen izgled, treba da uložite samo malo svakodnevnog truda.

Zatezanje mišića zadnjice uopšte nije teško u odnosu na neke druge grupe mišića. Rezultati su zagarantovani!

Predstavljamo Vam 3 najefikasnije vežbe.

Kako do zategnute zadnjice?

– Stanite na strunjaču. Zatim ćete, u širini svojih bokova raširiti noge, ispraviti leđa, uvući stomak, blago saviti kolena, i jako sporo praviti čučanj, kao kada se smeštate na fotelju. Budite u tom stavu nekoliko sekundi, pa lagano ustanite. Ako niste u najboljoj kondiciji, biće dovoljno da ovu vežbu uradite deset puta. Kasnije, kada steknete kondiciju, moći ćete više puta da ponavljate ovu vežbu, koja je jedna od neprikosnovenih za učvršćivanje gluteusa – mišića zadnjice.

– Zauzmite uspravan na strunjači. Zatim iskoračite levom nogom, pa veoma polako pravite čučanj, do trenutka kada će desno koleno biti na 1 decimetar od površine strunjače. Vežbu uraditi minimalno deset puta. Zatim iskoračite desnom nogom i ponovite postupak. Ovo je jedna od najtežih ali i najefikasnijih vežbi, fenomenalna za zadnjicu, ali i butine.

– Najpre lezite na strunjaču savijenih kolena, a stopala neka dodiruju strunjaču. Pravite lagane udisaje, polako, brojite do 4 podižući zadnjicu od strunjače. Tada treba lagano da spuštate zadnjicu, takođe odbrojavajući do 4, praveći izdahe. Kako dišete, tako i brojite. Uraditi u petnaest navrata.

Ako ništa od ovoga ne pomogne, možete razmisliti i o tretmanu estetske hirurgije kao što je liposukcija koju sada sve više ljudi praktikuje.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Kako početi sa vežbanjem
Vežbe za ledja
Ishrana za trbušnjake
Kako smanjiti stomak
Kako najbrže skinuti stomak
Kako raditi sklekove
Saveti za trbušnjake
Vežbe za butine
Vežbe za ispravljanje kičme
Dobrobiti joge
Najbolji trening kod kuće: Do čvrste i zategnute zadnjice za samo 15 minuta
Samo jedna vežba vas deli od savršeno oblikovane zadnjice - evo koja!
Post navigation