Kako do vitke linije

Brojne dijete, iscrpljujuće i naporne vežbe, samo su neki od poznatih načina kojima se pribegava na putu do vitke linije. Ono što svako od vas sigurno želi, jeste da izbegne sve mukotrpne procese na tom putu i da do cilja i vitke linije stigne što pre.

Kako do vitke linije?

– Jedite male obroke, u koje je potrebno da uvrstite namirnice koje što brže stvaraju i što duže zadržavaju osećaj sitosti. To su: žitarice, ovsene i ražane pahuljice, voće i povrće, čiji prirodni sastav karakteriše prisustvo sporo razgradivih vlakana. Ta vlakna utiču povoljno na vašu probavu i obezbeđuju dovoljan izvor energije vašem organizmu. Pritom, pružajuci nizak nivo unosa kalorija, sporo razgradiva vlakna sprečavaju prisustvo neprijatelja broj jedan na vašem putu do vitke linije, sprečavaju prisustvo kalorija.

– Izbegavajte masnu i začinjenu kao i prerađenu ili veštačku hranu bogatu aditivima i veštačkim sastojcima, pogotovo u kasnim večernjim satima, pred spavanje. Takva ishrana stvara osećaj nadutosti koji vas može pratiti tokom noći i narednog jutra.

– Ono što je takođe neophodno znati, jeste da proces varenja vaše telo započinje već u ustima, pri prvom zalogaju. Zato se potrudite da ono što dospe u vaš želudac, prethodno bude dobro sažvakano. Na taj način, poboljšaćete celokupan sistem i proces varenja i sprečiti nagomilavanje hrane u vašem organizmu, koja se pretvara u višak kilograma.

– Trenirajte umereno i bavite se sportom, uz obavezan i zdrav svakodnevni unos tečnosti.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Joga za početnike
Šta jesti posle treninga
Akvabik - aerobik u vodi
Kako podići zadnjicu
Vežbe za butine
Kako brzo dobiti mišiće
Vežbe za brzo mršavljenje
Ishrana za masu
Trudite se i trenirate, ali kilogrami se ne tope? Moguće je da i vi pravite ove greške!
Kako do savršenih trbušnjaka?
Tabata metoda POSTALA HIT U SVETU POREKO NOĆI - Trening za brzo mršavljenje od samo 4 minute
TOP 8 Vežbi Za Stomak: Rešite se Abdominalnog Sala za 14 dana!
Post navigation