Kako do ravnog stomaka

Kako bi ste došli do ravnog i zategnutog stomaka, a na taj način i postali zadovoljni njegovim izgledom, nije dovoljno samo da se podvrgnete mukotrpnim i iscrljujućim vežbama.

Za rezultat željeno i lepo oblikovanog stomaka, potrebno je da vežbe koje svakodnevno radite, kombinujete sa odgovarajućim načinom ishrane.

Bitan je izbor namirnica, ali i način na koji namirnice koje ste pravilno izabrali jedete. Ne smete sebi dopustiti obilne i nezdrave obroke tokom dana, a pogotovo ne tokom noći. Hrana koja sama sadrži visok procenat masti, direktno će uticati na pojavu masnih naslaga u predelu vašeg stomaka, koji je posebno sklon taloženju pomenutih naslaga. Da bi ste ovo sprečili, jedite manje a češće obroke, i birajte namirnice koje su zdrave i ne sadrže masti, šećere ili prekobrojne kalorije i ugljene hidrate.

Vežbe koje radite za ravan stomak, upražnjavajte svaki dan, bez odstupanja i vodite računa o tome da ih postepeno, a nikako naglo, iz dana u dan povećavate i pojačavate po broju i intezitetu. Naglo upražnjavanje velikog broja vežbi, tokom vežbanja, može izazvati bolne upale mišića, koje će vam usporiti i otežati neophodni proces svakodnevnog vežbanja.

Onda kada postignete rezultate i dobijete ravan stomak, nastavite sa vežbanjem i korigovanom ishranom i rezultati će se iz dana u dan pojačavati, a vaš ravan stomak će sve brže i primetnije dolaziti do izražaja.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation