Kako da znam da li mu se svidjam

Večita dilema da li mu se sviđate ili ne može biti rešena vrlo lako.

Potrebno je samo da pratite određene signale koje vam on, nekad i nesvesno šalje, pa da znate šta vam je dalje činiti.

Budite hrabri i inicirajte kratak razgovor. To će vam pomoći da saznate neke stvari koje će vam dobro doći kasnije, jer svako voli kad ga neko pažljivo sluša. ,,Upijajte’’ stvari koje vam govori, tako da možete to iskoristiti kasnije. Slušajte kojim vam se tonom obrća, da li mu glas postaje dublji i govor usporeniji. Ako vam se često smeje, pa makar i za neke sitnice, na dobrom ste putu.

Što se tiče pogleda, to zvisi od odobe do osobe. Neki muškarci će vam staviti do znanja da im se sviđate gledajući vas pravonu oči, dok će oni stidljiviji izbegavati direktan kontakt oči u oči, i pogled će im lutati. Zato pre nego što ovo primetite, pokušajte da saznate da li je stidljiv ili ne.

Obratite pažnju da li flertuje sa vama ili ne. Budite svesni da neki momci nemaju pojma da ovo rade 🙂 U ovom slučaju, možda mu se mnogo sviđate, ali to ne ume da vam pokaže. Zato pazite na njegovu podsvest, koja će govorom tela sve reći.

Pokušajte da primetite da li ,,slučajno” nalećete na njega češće nego obično. Ovo je stari trik i dokazao se kao istinit, jer je to način da bude što češće u vašem društvu. Ako vas dodiruje suptilno i nalazi opravdanja da vam dodirujne, onda ste verovatno na pravom putu. Ali, nije svim muškarcima prijatno da vam dotaknu ruku ili rame. U ovom slučaju, nemojte pretpostavljati da mu se ne sviđate, već sami razbijte barijeru na dodir. Ako vam uzvrati, imate zeleno svetlo.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation