Kako da znam da li mu se svidjam‏

Govor tela, niz nesvesnih pokreta koje u vašem prisustvu ili blizini pravi. Određena gestikulacija, promena ponašanja ili stava, pogled, samo su neki u nizu sigurnih pokazatelja koji će dečka koji vam se dopada razotkriti i pokazati vam da li gaji simpatije prema vama.

Da bi ste znali da li mu se sviđate, neophodno je da te pokazatelje znate i umete da prepoznate i tumačite.

– U vašem prisustvu, ako mu se sviđate, sigurno će koristiti svaki mogući razlog ili način da bude što više blizu vama. Ako vas često u toj blizini, onako “slučajno” dodirne za ruku ili često zadrži pogled na vama, jasno je da je odgovor potvrdan: sviđate mu se.

– Ukoliko je tako, nemojte se iznenaditi ako iznenada postane šeprtljast ili zbunjen pred vama, možda čak i pocrveni ili počne neuobičajeno puno da priča, da bude čak smešan ili izgleda detinjasto u vašim očima.

– Ono što će se sigurno truditi da uradi jeste da bude fin i pažljiv prema vama. Možda vam obezbedi jedinu preostalu stolicu u prostoriji, zadrži ili otvori vrata pred vama, ili ponudi da preuzme teret iz vaših ruku.

– Najbolji i jasan pokazatelj da mu se sviđate jeste i taj da će biti ljubomoran kada vas vidi u nepoznatom muškom društvu, posebno ako za pratioca pored sebe imate nekoga ko lepo izgleda i ko bi mogao biti ozbiljna prepreka u njegovim namerama prema vama.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation