Kako da nadjem dečka

Kako bi ste pronašli dečka i započeli vezu sa njim, potrebno je da ga prethodno što bolje upoznate. Činjenica da vam se neko dopada fizički, ne mora uvek i da predstavlja pouzdani pokazatelj da bi ste bili srećni u vezi sa njim. Zato je potrebno da se potrudite da neko ko će vam biti dečko, pred vama prethodno pokaže i neke druge i često važnije osobine.

Kako bi ste to mogli da primenite, najbolje je da posredstvom svojih prijatelja ili drugova upoznate momka za koga oni već predhodno mogu da vam kažu kakav je i da li je osoba slična vama. Onda kada takvog momka i upoznate, potrebno je da pre nego što započnete vezu sa njim to sami ustanovite.

Pokušajte sa njim da se družite, izlazite sa zajedničkim, svojim i njegovim prijateljima i sa njim, slušajte kako i o čemu govori, šta su sfere njegovih interesovanja i procenite tek onda da li vam se kao takav, kada ga poznajete, dopada celokupno ili ne.

Na ovaj način, imaćete veću šansu da veza koju započnete bude uspešna i da traje, nego što tu šansu imate kada ulazite u vezu sa nekim koga nedovoljno poznajete i u koga već nakon par dana možete da se razočarate, a onda i poželite da završite vezu sa njim.

Takođe, potrudite se da prilikom upoznavanja, saopštite i dovoljno bitnih stvari o sebi, kako bi ste sudeći po njegovim reakcijama znali da li i on postaje zainteresovan za vas. Ako je tako, sve će se nakon toga nastaviti samo, svojim tokom, onako kako treba.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation