Kako da ga vratim

Ako vas muče duge neprospavane noći i osećaj nemira koji vas prati tokom dana, a istovremeno, ukoliko je uzrok tome neprežaljena bivša ljubav i vaša želja da vratite bivšeg dečka, onda poslušajte savete koji će vam pomoći da to i ispunite.

Prvo pokušajte da koncentrišete svoju pažnju na sve ono što je on u vama i na vama voleo i na to da ga na to nekako podsetite.

Potrudite se da ga sretnete, baš kada ste u svom najlepšem izdanju. To vam može poći za rukom ukoliko se prisetite svih mesta na kojima se kreće ili gde izlazi. Možda imate zajedničke prijatelje koji vam to mogu otkriti ili vam čak pomoći da dođe do susreta, za koji će on naravno misliti da je slučajan.

Ukoliko i kada ga sretnete, nastojte na tome da vas primeti. Pokažite mu osmeh ili pogled prepun neke iskre koju će samo on da prepozna i oseti.

Ukoliko već on to ne učini, pokušajte da pronađete razlog zbog koga ćete da mu se obratite i tako popričate sa njim.
Baš iz tog kratkog razgovora, možda nastane šansa da on na vas ponovo obrati pažnju i da ga vratite.

Pritom, prilikom svega ovoga imajte na umu da držite i održite meru pri svom pristupu. Nemojte da budete napadni, već mu ukoliko je to potrebno dajte i vremena da smiri svoje emocije ukoliko se na vas naljutio ili se zbog nečega razočarao.
Pazite i na to da ne prođe previše vremena, tokom koga bi mogao na sve da zaboravi.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation