Kako brzo izgubiti kilograme

Za brzo gubljenje kilograma, potrebno je da svoje životne navike korigujete na određen način i da toj potrebi, odnosno potrebi za brzim gubitkom kilograma prilagodite stepen fizičke aktivnosti, ali i režim ishrane.

Možete zaboraviti na brz gubitak kilograma, ukoliko niste spremni da se odviknete od slatkiša koji su prepuni kalorija i ugljenih hidrata. Takođe, izbegavajte i ostale namirnice koje su bogate kalorijama i ugljenim hidratima.

Efekat mršavljenja, odnosno gubitka kilograma moguć je samo ako dnevno potrošite više kalorija nego što ste ih putem hrane ili pića uneli. Zato pratite taj odnos, na ambalaži gotovo svakog proizvoda imate naznačen broj kalorija koje taj proizvod sadrži, a vi srazmerno svojoj nameri, nastojte na tome da birate isključivo proizvode sa niskim brojem kalorija. Istovremeno, pripremajte jela koja su najčešće kuvana i čorbasta, sa puno povrća i tečnosti. Takva jela hrane vaš krvotok i oslobađaju vaš organizam od štetnih materija, naslaga sala i toksina.

Budite u što većoj meri fizički aktivni i na taj način sagorevajte unete kalorije ali i istovremeno pospešujte kondiciju i zdravstveno stanje organizma. Kada kažemo u što većoj meri aktivni, to podrazumeva, da fizičku aktivnost trebate praktikovati svakodnevno, bez odstupanja i što češće ali u po količini napora ograničenoj meri. Preveliko izlaganje naporu, može ugroziti vaš organizam, zamoriti vas i uticati nepovoljno na srce i krvotok, zato osluškujući svoje telo, odredite šta je najbolja fizička aktivnost za vas. Često, dovoljno je da to bude i umerena ali redovna šetnja, vožnja bicikla ili lagano, sporo trčanje.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Vežbe za oči
Kako prestati sa pušenjem
Kako se rešiti podočnjaka
Kako da veza uspe
Saveti za dobre fotografije
Kako kupati psa
Kako lakše učiti
Kako naterati sebe da učiš
Kako oraspoložiti devojku
Kako sprečiti znojenje
Šta piti za mršavljenje
Nema više bušenja kod zubara! NOVA tehnika koja leči šupljinu i SPAŠAVA ZUB!
Post navigation