Kako biti romantičan

Ako umete da budete romantični, to će u velikoj meri obogatiti vaš odnos sa vašim partnerom, i učiniće da se osoba koja je sa vama u vezi, pored vas oseća srećnije i ispunjenije. Samim tim i vi ćete biti srećniji i vaša veza će biti čvršća i imaće veću predispoziciju da duže i trajnije takva ostane.

Da bi ste bili romantični, najpotrebnija vam je lična težnja i odluka da želite da budete to, romantični. Tome dodajte malo nežnosti i osećaja da osetite pravi trenutak za romantiku i nećete sigurno pogrešiti.

Romantika sama po sebi, ne traži puno, za romantiku vam ne treba novac, niti puno vremena, posebnih uslova. Treba vam samo puno ljubavi, prava osoba prema kojoj ćete biti romantični i malo samoće sa njom.

Možete biti romantični tako što ćete osobu koju volite pozvati u laganu letnju šetnju pored reke i tako što ćete posmatrati zvezde sa njom. Pun mesec, koji se ogleda u vodi je savršena potpora momentu romantike. Sacekajte takav trenutak i baš tada povedite dragu osobu na mesto gde mesec može da se ogleda u vodi. Stanite ispred nje i pogledajte je pogledom koji će joj pokazati vašu ljubav, poljubite je i recite neku finu iskrenu reč. To će biti savršen romantični trenutak.

Uživajte u toploti letnje noći, dok vam povetarac miluje lice dok šetate sa voljenom osobom. Razgovarajte sa njom o tome koliko vam znači i potrudite se da joj dokažete to.
Onda kada jednom probudite romantičara u sebi, nećete nikada prestati da budete to.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation