Kako momentalno zaustaviti glavobolju: Čaša ovog napitka spasiće vas od migrene!

Ljudi koje pate od migrene i glavobolje znaju kako je to neugodna bol. Migrena vas može jako uznemiravati, čak upropastiti normalan život i funkcioniranje.

Migrenu čak nije uvek moguće pobediti ni uz pomoć lekova protiv bolova. ALI – postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima…

glava

Reč je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine koja momentalno eliminira bol (unutar 5 minuta) ali je neugodna okusa…

Predložena metoda lečenja od migrene je vrlo jednostavna: Sve što će vam trebati je himalajska sol, limunov sok i malo limunove korice.

Kao prvo, treba odabrati dobru sol visoke kvalitete. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu so, jer je vrlo obogaćena mineralima (može se kupiti u trgovinama zdrave hrane, u DM-u, većim supermarketima). Ova sol sadrži čak 84 elementa! Sol vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati razinu serotonina u krvi, ojačati živčani sustav, normalizirati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što trebate učiniti je da iscedite sok od 2 limuna, naribate malo korice (neprskanog) limuna i dodate u to 2 čajne kašike himalajske soli.

Promešate, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Okus je krajnje neprivlačan ali ovaj napitak djeluje unutar 5 minuta.

Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavetujte sa stručnjakom pre nego se odlučite na ovaj tretman.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation