Dnevni horoskop za 9.jun 2017

Ovan: Ako ste sami moguće da će te započeti novu vezu. Raspoloženje vam je sve bolje i bolje. Na poslu je za sada dobro prestanite da brinete. Zdravlje dobro.

horoskop 5

Bik: Osvojićete osobu koja vam se duže vreme svidja. Imaćete neke nove poslovne ponude, ali dobro razmislite šta će te prihvatiti. Zdravlje dobro.

Blizanci: Zaljubljeni ste tako da uopšte ne primećujete partnerove mane. Morate verovati u ono što radite. Počnite malo da štedite. Moguća prehlada.

Rak: Na emotivnom planu kod vas nema problema. Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Kolege vam dosta pomažu u poslu. Pazite na ishranu.

Lav: Lepo vam je sa partnerom ali mu još neverujete potpuno. Imate šanse da napredujete na poslu. Moguć kraći poslovni put. Prolazna glavobolja.

Devica: Lepo ćete ispuniti dan. voljena osoba će biti zadovoljna vašim planom. Prijaće vam današnji odmor od prekomernih obaveza. U dobroj ste formi.

Vaga: U ranim jutarnjim satima probudiće vas telefon. Uslediće nekoliko sati provedenih po urgentnom centru. Lepo je nekome pomoći. Malo ste premoreni ali zadovoljni.

Škorpija: Danas morate otaljati deo zaostalih obaveza od prošle sedmice. Partner vam se oseća pomalo zapostavljenim. Pokušajte jesti zdraviju hranu.

Strelac: Toliko ste čkali ovaj dan da ste zbog prevelike želje sagoreli. Mnogo više ste očekivali i sad ste malo razočarani. Trebalo bi pod hitno da predjete na dijetu.

Jarac: Konačno ćete upoznati osobu koju ste videli pre nekoliko dana na kasi supermarketa. Svideće vam se i eto nesanice. Dugovi se nagomilavaju.

Vodolija: Ukoliko nemate nikakvih pametnijih obaveza bilo bi dobro da malo sredite vaše stvari po ormanima. Nekako ste danas bezvoljni i zamišljeni.

Ribe: Danas se čuvajte svih rizičnih situacija. Pogotovu oprez sa uredjajima na struju. Proverite njihovu ispravnost. Jedna osoba vas jako želi. Oprez i maksimalna pažnja.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation