Dnevni horoskop za 7.jun 2017

Ovan: Nervozni ste i smeta vam sve kod partnera. Šta mislite dal ste vi savršeni. Toliko ste čekalu pauzu u poslovnim obavezama. Nervoza utiče na lepotu.

dnevni horoskop

Bik: Partner je zadovoljan kako ste proveli prethodno veče i naravno očekuje večeras reprizu. Danas bi trebalo da otarasite zaostale sitne obaveze. Zdravlje vam je dobro.

Blizanci: Nekoliko puta do sad ste se opekli slušajući komšiluk. Opet na istu foru nasedate. Jedan zaboravljeni račun dolazi na red. Nadutost u stomaku.

Rak: Morate malo više pažnje i vremena posvetiti voljenoj osobi jer ona to zaslužuje. Jedan bivši kolega će vam se obratiti za pomoć. Krvni pritisak vam je nestabilan.

Lav: Prihvatite nekad partnerov savet pogotovu kad dolazi direktno iz srca. Morate razmisliti ozbiljno o počinjanju nekog ozbiljnijeg posla. Blaga upala grla.

Devica: Previše ste osetljivi u poslednje vreme. Danas vam pogotovu smeta svaka neodmerena reč. Umetnost je ipak polje u kojoj možete postići uspeh. Sinusitis.

Vaga: Napravili ste od komarca slona. Voljena osoba se samo našalila a vi se uvredili. Posle svadje seks je vatreniji. Odmorite se za nadolazeće obaveze. Konrolišite šećer.

Škorpija: Nemojte raditi partneru ono što znate da ne voli. Zamislite sebe u takvoj situaciji. Razmišljate o novom kreditu. Razmislite još. Reumatske tegobe.

Strelac: Jedna osoba iz detinjstva bi želela da vas danas vidi. Ne očekujte nešto što nije realno. I danas imate dosta nagomilanih poslova. Alergijska rekcija na hranu.

Jarac: Dan kao stvoren za ljubav za one koji su rodjeni u ponoćnim satima. Iskoristite ove trenutke upravo za to. Premoreni ste i treba vam relaksacija. Zdravlje dobro.

Vodolija: Napredujete u kontrolisanju svojih emocija. Parter nije navikao na takvo vaše ponašanje.posao vam se toliko smučio da vam treba kraći odmor. Glavobolja.

Ribe: Partner je pogledao vaš telefon i očekuje neka objašnjenja od vas. Imate mnogo ideja za dodatne prihode. Nisu dovoljne samo ideje. Čuvajte se povreda.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation