Dnevni horoskop za 6.jun 2017

Ovan: Vodite računa ne treba da slušate zlonamerne ljude koji su ljubomorni na vašu vezu. Partner vam je veran ne sumnjajte u njega. Na poslu javno kažite svoje predloge. Nemojte preterivati sa hranom.

horoskop 5

Bik: Kad najmanje budete očekivali pojaviće se neko nov ko će vas veoma zainteresovati. Zračite gde god da se pojavite. Ne preterujte sa očekivanjima vezanim za posao. Pazite se od povreda.

Blizanci: U vašoj vezi ništa ne ide po planu i kako ste očekivali. Očekuje vas rasprava sa partnerom. Na poslu se situacija menja na bolje. Moguće poboljšanje finasijske situacije. Zdravlje dobro.

Rak: Partner će vas obradovati malim poklonom.Veoma lep dan sa voljenom osobom. Imate podršku kolega tako da stižete sve da zavšite na vreme. Mala finasijska kriza.Zdravlje dobro.

Lav: Osoba do koje vam je stalo ne uzvraća vam pažnju. Razmislite da li je to prava osoba za vas. Prilično ste se ulenjili pa su vam se nagomilali poslovi. Zdravlje promenjivo.

Devica: Imaćete poziv za zabavu sa većim društvom. Ako niste u vezi stvari će krenuti na bolje. Osoba koju niste dugo videli će vam se javiti. Nesporazumi sa kolegama će se brzo rešiti. Zdravlje dobro.

Vaga: O stvarima koje vas muče u poslednje vreme morate otvoreno razgovarati sa partnerom. Obraćate pažnju na partnerove manje bitne osobine. Posao vam ide od ruke puni ste elana.Zdravlje dobro.

Škorpija: Nemojte po svaku cenu biti u bilo kakvoj vezi ako vidite da ta osoba nije za vas. Podrška porodice u poslu vam mnogo znači. Novčani dobitak. Ako ste vozač oprezno vozite.

Strelac: Prihvatite poziv za izlazak od osobe koja vam se u poslednje vreme svidja. Malo ste zapostavili porodicu zbog poslovnih obaveza. Trudite se da provodite više vremena sa porodicom. Zdravlje stabilno.

Jarac: Sad kad ste u vezi negledajte stalno sa strane. Partner će početi da vam prigovara. Razdvojte poslovne i privatne obaveze. Javiće vam se prijatelj koga niste dugo vremena videli. Zdravlje dobro.

Vodolija: Partner vam maksimalnu posvećuje pažnju ali vam zamera da ne uzvraćate istom merom. Zabrinuti ste zbog posla i novčane situacije pa se to odražava i na privatni život. Prolazna glavobolja.

Ribe: Svakim danom ste sigurniji da je osoba sa kojom ste u vezi prava i koju ste čekali dugo da upoznate. Na poslu imajte strpljenja situacija se menja na bolje. Moguća prehlada.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation