Dnevni horoskop za 5.jun 2017

Ovan: Danas ostanite kod kuće i sredite svoje misli i utiske za veče koje dolazi. Partner nije sve zaboravio. Izmorili su vas svi redom i potreban vam je odmor. Smirite napetost.

odlicna slika za horoskop

Bik: Kad bi sve u životu išlo glatko možda nebi bilo zanimljivo. U svakom slučalu jedan uzbudljiv dan ne i mnogo lep. Morate dodatno raditi zbog kredita. Nesvestica i premor.

Blizanci: Nasmejani ste i širite vedrinu na svakom koraku . Jednoj jako zanimljivoj osobi ste zapali za oko. Izmirite dugove sa bankom. Dobro ste raspoloženi.

Rak: Niste očekivali da će te sresti osobu koja vam je nekad toliko značila. Prošlost se ne može vratiti. Jedan komšija će vam dati ideju u vezi posla. Ukočenost ledja.

Lav: Naseli ste na jeftinu priču osobe o kojoj znate dosta ružnog. Zašto ste ponekad tako naivni. Danas vas čeka još poslovnih obaveza. Zdravlje vas još služi.

Devica: Previše ulazite u bespotrebno analiziranje svake osobe. Šta mislite kako bi vi izgledalu u takvim analizama. Posvetite se više konkretnim stvarima. Nesanica.

Vaga: Danas će te dobiti jednu poruku koju ne bi smeli pogrešno da protumačite. Samo uključite mozak a ne srce. Poslovne ponude dolaze u pravi čas. Zdravlje je promenljivo.

Škorpija: Nije sve tako crno kao što izgleda. Ko zna zašto je to dobro. Razmislite i drugačijem ishodu. Najradije bi ste prespavali dan. Pritisak vam je blago povišen.

Strelac: Dan kao stvoren za ljubav za one koji su rodjeni u središnjem delu dana. Strast u vama bukti. Odmorite se za buduće obaveze. Imunitet vam je jako dobar.

Jarac: prezauzeti ste svakodnevnim bezveznim stvarima. Danas bi mogli da posvetite pažnju voljenoj osobi. Spremni ste za veliku investiciju. Zdravlje je dobro.

Vodolija. Ovaj današnji dan će proći u isčekivanju poziva osobe do koje vam je stalo. Spremili ste dobar plan za sledeću sedmicu. Nadutost u stomaku.

Ribe: Primetili ste da nešto sa vašom vezom ne ide kako treba. Nemojte krivca uvek tražiti na drugoj strani. Povedite računa o bezbednosti u saobraćaju. Oprez.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation