Dnevni horoskop za 4.jun 2017

Ovan: Vaša veza je svakim danom sve bolja i lepša. Opustite se i uživajte u društvu partnera. Ne odlažite poslovne obaveze, već ih završavajte odmah. Zdravlje dobro.

dnevni horoskop

Bik: Partner vas je uverio da su vaše sumnje i ljubomora bile nepotrebne. Uz pomoć kolega završićete ogroman posao. Više se krećite, previše sedite.

Blizanci: Imaćete poziv za izlazak od osobe kojoj se već duže vreme svidjate. Porodica vas podržava u vašim novim poslovima. Moguć dobitak Zdravlje dobro.

Rak: Lep dan će te provesti u izlasku sa partnerom. Iznenadite partnera malim poklonom. Pazite sa kim saradjujete oko posla. Opao vam je imunitet povedite računa o zdravlju.

Lav: Svidjate se osobi koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja. Ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Dobićete pohvale od nadredjenih na poslu. Zdravlje dobro.

Devica: Ako ste u vezi negledajte na sve strane, jer partner počinje da vam prebacuje zbog toga. Nezadovoljni ste sadašnjim poslom jer niste adekvatno plaćeni. Zdravlje nestabilno.

Vaga: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Morate uskladiti poslovne i privatne obaveze kako bi bolje funkcionisali. Moguća prehlada.

Škorpija: Nemojte zbog posla zapostavljati ljubav. Poslovi mogu da čekaju. Moguća svadja sa jednim članom porodice. Smanjite trošenje. Zdravlje promenjivo.

Strelac: Ne razmišljajte o bivšim ljubavima, opustite se i uživajte u novoj vezi. Situacija na poslu se promenila na bolje. Osetljivi su vam sinusi, pa povedite računa.

Jarac: U ljubavi vam je situacija stabilna medjusobno se podršavate i lepo vam je. Moguć kraći poslovni put. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Vodolija: Partner će vam prirediti lepo iznenadjenje.Povoljan dan za ljubav i nežnost. Očekuje vas naporan posao ali će te ga uspešno odraditi. Zdravlje promenjivo.

Ribe: Trudite se da zajedničke trenutke sa partnerom provedete što lepše. Nije sjajno što se posla tiče ali nerviranje vam neće pomoći. Moguć problem sa grlom.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation