Dnevni horoskop za 23.jun 2017

Ovan: Mala svadja sa partnerom će vam pokvariti raspoloženje,ali će te sve brzo rešiti. Na poslu je sve pod kontrolom prestaniteda brinete bez razloga. Zdravlje dobro.

Bik: Javiće vam se osoba iz prošlosti koju niste dugo videli. Moguć kraći put. Uz pomoć kolega završićete na vreme veliki posao. Moguć problem sa urinarnim traktom.

Blizanci: Ponekad ne znate šta želite na emotivnom planu. Dosta ste neodlučni i nesigurni. Novčana situacija je malo lošija ali biće bolje od sledeće nedelje.Zdravlje dobro.

Rak: Nemojte pogrešno da protumačite partnerove postupke. Težite harmoniji sve više. Povoljan dan za učenje ili odlazak na put. Pažljivo u saobraćaju. Zdravlje dobro.

Lav: Prepustite se emocijama biće dana za razmišljanje. Partner će vam pokloniti nešto lepo. Na poslu će te imati neprijatnu situaciju,ali će sve na kraju ispasti dobro. Zdravlje stabilno.

Devica: Našli ste osobu pored koje možete da uživate. Spremite se za lep ljubavni period. Pravo je vreme da obnovite zaboravljeno znanje koje će vam poslovno značiti. Zdravlje dobro.

Vaga: Počeli ste sve više da razmišljate o braku i deci. Moguć kraći put. Budite skoncentrisani na ono što radite i iskoristite svoje znanje. Zdravlje dobro.

Škorpija: Pokažite otvoreno emocije prema partneru. Nekako ste u emotivnom grču. Posao vam više nije teret sada ste sve sigurniji u sebe. Moguć problem sa organima za varenje.

Strelac: Ako niste u vezi ima šanse ovih dana da upoznate nekog novog i krenete u vezu. Veće deo posla zavisi od vas ne čekajte na druge. Nemarni ste prema svom zdravlju.

Jarac: Sa nestrplenjem očekujete novi susret sa partnerom. Zaljubljeni ste i to se vidi. Zagrejte stolicu i krenite da učite. Smanjite trošenje. Zdravlje promenjivo.

Vodolija: Neko uporno pokušava da vam skrene pažnju ali vi ne reagujete. Počeće te poslovnu saradnju sa vrlo uspešnom osobom. Izbegavajte alkohol puno vam smeta.

Ribe: Loš period je za vama prestanite da brinete i uživajte sa novim partnerom. Budite u toku promena koje prate vaš posao. Računi su vam se nagomilali. Prolazna glavobolja.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Želite da znate šta vam donosi budućnost? Pogledajte u dlan, tu sve piše!
Čime zavodite: Devica hipnotiše čim progovori, Škorpija opija fatalnom energijom
Ove biljke su toliko moćne da im je potrebno samo šest sati da prečiste vazduh u sobi!
Ako u svojoj kući imate ovu biljku, više nikad nećete videti paukove, bube i voćne mušice
OVO MORATE ZNATI: Evo kako da se oslobodite od tudje negativne energije!
Kako se dobrom higijenom zaštititi od bakterija?
OVO MORATE DA PROČITATE: Za sve one rođene 1950-te, 60-te, 70-te i 80-te …
Alarmantno: Previše ŠEĆERA u telu može uzrokovati OVE strašne posledice!
Šta će se dogoditi ako svake večeri prespavate u sobi s ovakvim LIMUNOM kraj glave?
Da vaše biljke cvetaju dugo i bogato: Bujno cvetanje i lepo lišće omogućiće nam OVAJ rastvor
Dnevni horoskop za 17.jun 2017
Dnevni horoskop za 20.jun 2017
Post navigation