Dnevni horoskop za 22.maj 2017

Ovan: Sve bi bilo drugačije da ste ozbiljno shvatili upozorenje voljene osobe. Ovako sad vam ostaje da tražite izlaz. Preorjentišite se na poslove koji vam leže. Blaga prehlada.

odlicna slika za horoskop

Bik: Tek danas ćete shvatiti ono što vam je partner pričao davno, davno. Malo je kasno ali bolje ikad nego nikad. Najbolje da danas odmarate ceo dan. Stomačne tegobe.

Blizanci: Naslutili ste da nešto u vašoj vezi nije kako treba. Treba samo iskreno sve izneti na videlo. Danas je pravi trenutak. Premor vas je sustigao. Mogući problem sa nogom.

Rak: Jedna razočarana osoba iz komšiluka potražiće utehu u vašem naručju. Razmislite gde je bila do sada. Skupljajte snagu za narednu sedmicu. Prekontrolišite rad jetre.

Lav: Ispali ste smešni pred voljenom osobom i sad vas to proganja. Razmislite da li ste zaista vi krivi. Danas morate napraviti ozbiljne planove za dalje. Vrtoglavica.

Devica: Danas vam treba topla soba, tiha muzika i voljena osoba pored vas. Sve to vam je na dohvat ruke. Ostavite poslovne probleme za sutra. Počeli ste naglo da se gojite.

Vaga: Drug iz škole vam je ispričao jednu malo verovatnu verziju prethodnih dogadjaja. Sad vas to muči. Imate pristojnu mogućnost puta u inostranstvo. Jako ste nervozni.

Škorpija: Nikako da rasčistite sa samim sobom šta vi u stvari hoćete od partnera. Posetiće vas osoba sa poslovnim ponudama sumnjivih sadržaja. Smanjite malo alkoholna pića.

Strelac: Otrežnjenje od ljubavne opijenosti stiže u zadnji momenat. ko zna šta bi bilo da je drugačije. Razmišljate kako da vratite dugove. Mogućnost udesa je povećana.

Jarac: Parner vam danas nije raspoložen i to negativno utiče i na vaše raspoloženje. Izadjite u prirodu. Šetnja uvek prija. Nemate nikakve planove za sutra. Migrena.

Vodolija: Mnogo vremena trošite na motanje bespotrebnih sitnica po glavi. Pogledajte partnera kako čezne za dodirom. Spremite se za velike obaveza. Alergijski problemi.

Ribe: Vi nemate prava da partneru držite predavanja o njegovim osećanjima. Bolje svoja osećanja definišite. Novi kredit stiže u pravi čas. Povišen nivo šećera.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation