Dnevni horoskop za 22.jun 2017

Ovan: Pustite partnera kada je nervozan da se smiri i ne izazivajte svadju. Potrudite se da dodjete do dodatnih izvora prihoda. Povoljan dan za trgovinu. Zdravlje promenjivo.

odlicna slika za horoskop

Bik: Malo više izlazite pa će te tako lakše naći partnera. Potrudite se da budete malo tolerantniji pogotovo ako radite sa puno ljudi. Moguć izdatak. Bavite se sportom.

Blizanci: Posle dužeg vremena osećate olakšanje jer ste našli osobu koja vam odgovara u svemu. Želeli bi ste posao koji bi vam omogućio više slobodnog vremena. Zdravlje dobro.

Rak: Sada je za vas posebno buran i zanimljiv period što se ljubavi tiče. Nemate dovoljno strpljenja i rizikujete bez potrebe. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Zdravlje stabilno.

Lav: Na emotivnom planu vam je sve lepše. Opustite se i uživajte u trenucima provedenim sa partnerom. Na poslovnom planu će krenuti na bolje pa će te se malo opustiti. Zdravlje promenjivo.

Devica: Povoljan dan za novo poznastvo i početak veze. Osećaj usamljenosti će vas brzo proći. Više vam odgovara rad u grupi nego sami. Očekuje vas sve više obaveza. Zdravlje dobro.

Vaga: Želite više nežnosti i pažnje. Posvetite se više porodičnim aktivnostima. Preduhitrite druge na poslu i nametnite svoje mišljenje. Finasijski napredak. Zdravlje dobro.

Škorpija: Lep dan će te provesti sa partnerom i prijateljima. Partner vam posvećuje maksimalno pažnju. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Pazite na ishranu.

Strelac: Kad se najmanje budete nadali pojaviće se neko nov ko će vam se odmah svideti. Probajte da nadjete neki drugi posao koji će biti bolje plaćen. Moguć problem sa pritiskom.

Jarac: Partner vam zamera što ste više posvećeni poslu nego njemu. Potrudite se da to promenite i da imate više slobodnog vremena. Moguć kraći put. Rešite se štetnih navika.

Vodolija: U ljubavi je kod vas lepo i stabilno i trudite se da tako ostane. Napravite malo dugoročniji plan što se poslovnih obaveza tiče. Novčani manji dobitak. Krenite na sport.

Ribe: Opustite se i kada ima problema. Sve će te rešiti na lep način i razgovorom tako da će biti sve dobro. Pomoć kolega oko poslaće vam puno značiti. Zdravlje dobro puni ste energije.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Latino muzika za svadbe – venčanje uz vrele ritmove
Čime zavodite: Devica hipnotiše čim progovori, Škorpija opija fatalnom energijom
Ove biljke morate imati u svom domu da vas zaštite od zračenja, hemikalija i duvanskog dima
Posle ovoga nećete ići na spavanje bez limuna u čarapama!
Da li znate za ove čudesne moći dečjeg pudera?! Verovatno o njima niste ni sanjali
Dočekao 152. rođendan, nikad nije bio kod lekara: Kleo se u ovaj napitak!
8 saveta za jačanje vašeg imuniteta koje morate videti! Drugi će vas iznenaditi!
Koža pati zbog alkohola, kad vidite koliko joj treba da se oporavi - nećete popiti ni kap
Ima 120 godina, ne pije lekove, puca od zdravlja: Njegova tajna će mnogima teško pasti!
OTKRIVENO: Evo zašto vodu treba da pijete ISKLJUČIVO na sobnoj temperaturi
Ako imate 0 krvnu grupu, ovog morate da se pazite: Sačuvaće vam život!
Pripremite se za turisticku sezonu uz Talijansko-hrvatski rječnik
Post navigation