Dnevni horoskop za 21.maj 2017

Ovan: Partner je shvatio šta vi od njega očekujete. Pitanje je dal je to u ovomtrnutku realno ili nije. Namera da menjate automobile može da sačeka. Zdravlje je promenljivo.

horoskop 5

Bik: Dobili ste poruku od osobe koja vam nije bila bliska. Sad ste u nedoumici šta da radite. Poslušajte razum. Ulazite sve dublje u dugove. Grlo vam je crveno.

Blizanci: Za one u braku vrlo nezgodan dan. Najbolje provesti ga u šetnji po prirodi i što manje pričati. Dobiće te neočekivanu ponudu za saradnju. Bolovi u zglobovima.

Rak: Danas će te biti jako usamljeni nedostajaće vam partner. Ništa strašno to je samo jedan dan. Vaš projekat dobija prve konture. Vrtoglavica će danas biti izražena.

Lav: Za ove rodjene u prvoj polovini dana jedno jako zanimljivo poznanstvo. Promeniće vam dan. Spremajte se za nardne velike obaveze. Jeste li nekad kontrolisali štitnu žlezdu.

Devica: Probudjena su vam sva čula. Izgleda da ova osoba ima nešto u sebi što vam baš odgovara. Poslovi stoje u mestu. Ništa se ne dešava. Neredovna ishrana.

Vaga: Niste primetili da vas jedna osoba danima posmatra. Tek danas će te se upitati šta ona od vas želi. Nedostatak novca vas sputava u svim idejama. Zdravlje je dobro.

Škorpija: Naljutili ste se na partnera bespotrebno. On je hteo samo malo da se našali. Danas će strast buknuti. Proverite o kakvom poslu je reč. Nesanica vam stvara problem.

Strelac: Prevazišli ste dečije bolesti u ljubavi. Doduše ponekad treba uneti malo romantike u vezu. Propustili ste poslovnu priliku. Kosa vam opada.

Jarac: Prisustvovali ste jednoj ljubavnoj prevari i sad sunjate i u vašeg partnera. Svaka veza je drugačija na svoj način. Stižu neke pare. Nedostaje vam više optimizma.

Vodolija: Lepota nije dovoljna da bi se sa nekim proveo život. Razmislite o moralnim vrednostima partnera. Sutra vas čeka brdo obaveza. Odmorite se. Proverite šećer.

Ribe: Danas vam se baš spava i niste u svom elementu. Osmeh na lice i sve će se samo od sebe rešavati. Kolega će vam javiti o novonastalim problemima firme. Glavobolja.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation