Dnevni horoskop za 21.jun 2017

Ovan: Ne ljutite se za svaku sitnicu to vam može pokvariti odnos sa partnerom. Budite zadovoljni postignutim rezultatima što se posla tiče. Probajte da promenite način ishrane i biće vam bolje.

dnevni horoskop

Bik: Partner želi otvoreniji odnos i da više vremena provodite zajedno. Moguć kraći poslovni put. Dobićete pohvale za vaš rad od nadredjenih. Moguć problem sa grlom.

Blizanci: Nemojte biti po svaku cenu u vezi ako u njoj ne uživate. Osoba sa kojom ste kao da ne želi da se menja. Posao vam ide sve bolje pa se opustite. Zdravlje promenjivo.

Rak: Provodite više vremena sa partnerom i zbližiće te se još više. Morate bolje uskladiti poslovne i privatne obaveza kako bi imali više vremena. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Lav: Ako ste sami prihvatite novu priliku koja vam se nudi i izadjite zajedno. Imaćete neke nove poslovne ponude,ali razmislite šta je najbolje za vas. Zdravlje dobro.

Devica: Provešće te lepo romantično veče sa partnerom. Vaša veza je sve stabilnija. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Počnite da se bavite sportom.

Vaga: Srećni ste što ste našli osobu koja vam se dopada u svakom pogledu. Porodica vas podržava u novom poslu. Počnite malo da štedite. Moguć problem sa urinarnim traktom.

Škorpija: Morate nešto promeniti počeli ste da osećate monotoniju u vezi. Popravlja vam se novčana situacija. Kolege vam dosta pomažu na poslu i to vam puno znači. Zdravlje dobro.

Strelac: Ovaj dan biće posvećen jednoj dragoj osobi koja je imala tešku povredu. Na poslu se dešavaju neke nepčekivane stvari. Trbalo bi da prekontrolišete holesterol.

Jarac: Niste danas nešto raspoloženi za komunikaciju sa drugim ljudima. Prija vam samoća i možda je tako najbolje. Stiže jedna neobična poslovna ponuda. Glavobolja.

Vodolija: Čuvajte se džeparoša. Danas se stvaraju uslovi koji mogu doneti da ostanete bez važnih dokumenata. Iznenadna poseta osobe koju dugo niste videli. Nesanica.

Ribe: Obradovaće vas osoba koja će vam se izvinuti zbog nesvesno počinjene greške. U njoj možete imati pouzdanog prijatelja. U poslednje vreme previše jedete masnu hranu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Kineski restorani i kako jesti u njima
Slep čovek sa dobitnim tiketom na lutriji pita prolaznike da li je dobio. Reakcija ove žene će vas z...
Želite da znate šta vam donosi budućnost? Pogledajte u dlan, tu sve piše!
Žena koja ima 109 godina otkrila tajnu dugovečnosti: Izbegavajte muškarce!
REVOLUCIONARNO OTKRIĆE: Pasta za zube koja će ostaviti zubare bez posla! Evo o čemu se radi
Psi osećaju patnju čoveka: Samo neke stvari koje ova neverovatna bića čine za nas
VIŠE NIKADA NEĆETE BACITI KORU OD BANANE: Evo i zašto
Dočekao 152. rođendan, nikad nije bio kod lekara: Kleo se u ovaj napitak!
Uklonite male bradavice pomoću ove metode
Metode samoizlečenja po Lujzi Hej: 9 pozitivnih afirmacija za lečenje poremećaja i bolesti koje izaz...
BALKAN POLUDEO ZA OVOM BILJKOM: Od hektara zemlje možete zaraditi i do 12.000 eura: Osim zarade, ova...
Dnevni horoskop za 21.maj 2017
Post navigation