Dnevni horoskop za 21.jun 2017

Ovan: Ne ljutite se za svaku sitnicu to vam može pokvariti odnos sa partnerom. Budite zadovoljni postignutim rezultatima što se posla tiče. Probajte da promenite način ishrane i biće vam bolje.

dnevni horoskop

Bik: Partner želi otvoreniji odnos i da više vremena provodite zajedno. Moguć kraći poslovni put. Dobićete pohvale za vaš rad od nadredjenih. Moguć problem sa grlom.

Blizanci: Nemojte biti po svaku cenu u vezi ako u njoj ne uživate. Osoba sa kojom ste kao da ne želi da se menja. Posao vam ide sve bolje pa se opustite. Zdravlje promenjivo.

Rak: Provodite više vremena sa partnerom i zbližiće te se još više. Morate bolje uskladiti poslovne i privatne obaveza kako bi imali više vremena. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Lav: Ako ste sami prihvatite novu priliku koja vam se nudi i izadjite zajedno. Imaćete neke nove poslovne ponude,ali razmislite šta je najbolje za vas. Zdravlje dobro.

Devica: Provešće te lepo romantično veče sa partnerom. Vaša veza je sve stabilnija. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Počnite da se bavite sportom.

Vaga: Srećni ste što ste našli osobu koja vam se dopada u svakom pogledu. Porodica vas podržava u novom poslu. Počnite malo da štedite. Moguć problem sa urinarnim traktom.

Škorpija: Morate nešto promeniti počeli ste da osećate monotoniju u vezi. Popravlja vam se novčana situacija. Kolege vam dosta pomažu na poslu i to vam puno znači. Zdravlje dobro.

Strelac: Ovaj dan biće posvećen jednoj dragoj osobi koja je imala tešku povredu. Na poslu se dešavaju neke nepčekivane stvari. Trbalo bi da prekontrolišete holesterol.

Jarac: Niste danas nešto raspoloženi za komunikaciju sa drugim ljudima. Prija vam samoća i možda je tako najbolje. Stiže jedna neobična poslovna ponuda. Glavobolja.

Vodolija: Čuvajte se džeparoša. Danas se stvaraju uslovi koji mogu doneti da ostanete bez važnih dokumenata. Iznenadna poseta osobe koju dugo niste videli. Nesanica.

Ribe: Obradovaće vas osoba koja će vam se izvinuti zbog nesvesno počinjene greške. U njoj možete imati pouzdanog prijatelja. U poslednje vreme previše jedete masnu hranu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Natalni horoskop – osnova za sve ostale horoskope
Tanji stomak za nekoliko dana? Moguće je! Evo kako!
33 mudrih kineskih citata koji će vam pomoći da bolje razumete život!
Slep čovek sa dobitnim tiketom na lutriji pita prolaznike da li je dobio. Reakcija ove žene će vas z...
Ove biljke su toliko moćne da im je potrebno samo šest sati da prečiste vazduh u sobi!
Najstarija Italijanka (116) ima SAVET ZA SVE ŽENE: Ove godina sam doživela jer sam…
Bežite od njih glavom bez obzira: Ovi ljudi vam crpe životnu energiju!
Najveće ljutice i osvetnici horoskopa: Bik nikada ne zaboravlja, Lav uništava kao cunami!
Šta je potrebno da OBAVEZNO proverite kada kupujete vodu u plastičnim flašama
Da li znate zašto treba da SIPATE SO oko svoje KUĆE?
9 činjenica o tome kako muzika utiče na naš mozak i naše telo
Dnevni horoskop za 20.maj 2017
Post navigation