Dnevni horoskop za 20.jun 2017

Ovan: U ljubavi vam je lepo vaša osećanja su topla i iskrena. Moguć kraći zajednički put. Budite realni kada je reč o vašim mogućnostima na poslu. Zdravlje stabilno.

odlicna slika za horoskop

Bik: Stalno menjate partnere jer mislite da vas niko ne razume a vi se ne trudite da razumete druge. Stalno očekujete promene na poslu pa ste nervozni. Prolazna napetost i nervoza.

Blizanci. Ljubavni život vam je nesredjen ali vas to ne pogadja. Treba vam partner koji bi mogao da vam pomogne. Prionite na rad i pokažite vaše mogućnosti. Zdravlje dobro.

Rak: Lep dan će te provesti u izlasku sa partnerom i prijateljima. U ljubavi je sve uobičajno. Sa kolegama se potrudite da izgradite malo bliskiji odnos. Zdravlje dobro.

Lav: Kad se najmanje budete nadali pojaviće se osoba koja će vam se puno svideti. Na poslu je sve u redu i ide na bolje tako da možete da se opustite. Moguć problem sa zglobovima.

Devica: Partner vam udovoljava u svemu.Iznenadite partnera malim poklonom. Koči vas neka papirologija pa imate nekih malih problema. Više se krećite previše sedite.

Vaga: Počeli ste da sumnjate u partnerovu vernost. Razgovarajte otvoreno o svemu. Na poslu vaše ideje nisu podržane ali ne gubite nadu. Pod velikim ste stresom.

Škorpija: Želeli bi ste pravu ljubav ali ništa ne preduzimate po tom pitanju. Odlično obavljate posao ali se loše razumete sa kolegama. Mali dobitak. Zdravlje dobro.

Strelac: Trudite se da nadjete mesta za ljubav nemojte samo raditi i misliti na posao. Imaćete mali nesporazum sa kolegama na poslu. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Zdravlje dobro.

Jarac: Očekuje vas lep i romantičan izlazak sa partnerom. Opustite se i uživajte. Nije sve do vas veći deo posla zavisi od drugih. Malo bolja novčana situacija. Zdravlje promenjivo.

Vodolija: Ako ste pogrešili dobićete priliku da se iskupite. Zbog partnera ste često u dilemi. Pravo je vreme da obnovite znanje jer vam treba na poslu. Čuvajte se od povreda.

Ribe: Sa novim partnerom vam je sve lepše i sada ste opušteni Lepo veče će te provesti u izlasku. Trudite se da na posao dolazite na vreme. Nemarno se odnosite prema svom zdravlju.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Navike koje usporavaju metabolizam
Vaše telo zaslužuje najzdravije
VIŠE NIKADA NEĆETE BACITI KORU OD BANANE: Evo i zašto
ISPUSTITE ČAŠU IZ RUKE UVEČE PRED SPAVANJE i dogodiće vam se NEŠTO NEVEROVATNO!
POČELA JE SEZONA UBODA KOMARACA: Uzmite ovaj vitamin budite mirni celo leto!
Pitaćete se koja je svrha ALU folije, ali ovaj čudesni trik je oduševio čak i profesionalne frizere
Koža pati zbog alkohola, kad vidite koliko joj treba da se oporavi - nećete popiti ni kap
Bomba kiseonika: Kad ubacite ovu biljku, izbacićete sve otrove iz doma!
Dnevni horoskop za 14.maj 2017
Nedeljni horoskop od 15. do 21.maja 2017
Dnevni horoskop za 21.maj 2017
Dnevni horoskop za 16.jun 2017
Post navigation