Dnevni horoskop za 19.jun 2017

Ovan: Na emotivnom planu će vam biti lepo i sa partnerom se sve bolje slažete. Očekujte unapredjenje na poslu. Imaćete neplanirane izdatke. Manji problem sa varenjem.

dnevni horoskop

Bik: Sa partnerom ste izgradili dobar odnos tako da vas ništa nemože uzdrmati. Malo bolja je sada situacija na poslu prestanite da se nervirate. Moguća mala nervoza.

Blizanci: Otvorite se malo više prema partneru prilično ste u nekom emotivnom grču. Saslušajte druge šta imaju da vam kažu oko novih poslova. Opao vam je malo imunitet.

Rak: Partner ne voli što ste stalno sumnjičavi i stalno vam nešto smeta. Moguć kraći put. Pripremite se pred ozbiljan poslovni sastnak. Više se krećite previše sedite.

Lav: Vaša očekivanja što se tiče ljubavi će biti ispunjena ali ne baš danas. Završiće te uspešno započeti posao sa inostranstvom. Karijera je u usponu. Zdravlje dobro.

Devica: Kod vas ima ljubavi ali su vas okupirali problemi sa svih strana. Ako želite da napredujete poslovno morate biti maksimalno posvećeni. Zdravlje je bolje nego ranije.

Vaga: Ako niste zadovoljni u vezi vreme je za promene jer nije rešenje biti u bilo kakvoj vezi. Dodatni posao možete naći preko prijatelja ili interneta. Zdravlje stabilno.

Škorpija: Sada ste opušteni i okrenuti ljubavnom životu. Uživaćete u izlasku sa partnerom i prijateljima. Ništa ne odlažite ako baš ne morate završavajte poslove odmah. Zdravlje dobro.

Strelac: Ako ste pozitivni lako će vam se želje ostvarivati. Podrška partnera je veća nego ranije. Konačno radite posao koji volite i koji vam prija. Bavite se sportom.

Jarac: Ako ste sami uskoro nailazi lep perid za ljubav. Neko vam jasno pokazuje da želi nešto više. Ne očekujte neku veliku zaradu od novog posla. Manji problem sa grlom.

Vodolija: Kažite partneru sve što mislite na vreme. Javiće vam se prijatelj iz inostranstva. Na poslu vam je sada malo bolje tako da možete da se opustite. Pazite na ishranu.

Ribe. Lepo veče će te provesti u izlasku sa partnerom . Iznenadite partnera malim poklonom. Plaćajte račune na vreme. Nemojte se nervirati zbog posla. Rešite se štetnih navika.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Slep čovek sa dobitnim tiketom na lutriji pita prolaznike da li je dobio. Reakcija ove žene će vas z...
Radite li zaista ono što želite, ili ono što DRUGI ljudi žele da radite?
Poučna priča o dva prijatelja u pustinji otkriva kako treba da se ponašate kada VAM NEKO UČINI ZLO
Izbelite zube i izlečite desni sa ovim receptom: Posebno za pušače i ljubitelje kafe!
OBAVEZNO PROČITAJTE: Mudra priča o tome kako reagovati na zavist, zlobu i uvrede
Amanet koji nam je ostavio patrijarh Pavle: Molite se za neprijatelje jer ne znaju šta rade!
Želite psa za kućnog ljubimca – Ovih 7 rasa nisu za početnike
Mnogobrojne koristi od pepela: UKOLIKO SE GRIJETE NA DRVA, NE BACAJTE PRIRODNI PRODUKT SAGOREVANJA
Da vaše biljke cvetaju dugo i bogato: Bujno cvetanje i lepo lišće omogućiće nam OVAJ rastvor
Dnevni horoskop za 11.jun 2017
Dnevni horoskop za 20.jun 2017
Pripremite se za turisticku sezonu uz Talijansko-hrvatski rječnik
Post navigation