Dnevni horoskop za 18.jun 2017

Ovan: Partner vam ugadja u svemu i posvećuje vam maksimalno pažnju. Neko će vas na poslu neprijatno iznenaditi. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Zdravlje dobro.

horoskop 5

Bik: Spremite se za zabavu u velikom društvu. Zapostavili ste neke prijatelje zbog nove veze pa su počeli da vam zameraju. Posao van sada ide bolje pa možete da odahnete. Zdravlje dobro.

Blizanci: Menjate često partnera jer imate utisak da vas niko ne razume a vi se ne trudite da razumete druge. Završavajte poslove na vreme ne odlažite ih za kasnije. Zdravlje promenjivo.

Rak: Našli ste osobu koja vam odgovara u svemu i koja je slična vama. Zbog poslovnih obaveza zapostavli ste porodicu u poslednje vreme. Moguć problem sa grlom.

Lav: Ako ste slobodni prihvatite poziv za izlazak od osobe kojoj se već duže vreme svidjate. Povoljan dan ako se bavite trgovinom i pravom. Povedite malo više računa o zdravlju.

Devica: Nije sve tako crno neke stvari možete da popravite otvorenim razgovorom sa partnerom. Iskoristite neke prednosti koje vam vaš posao pruža. Zdravlje stabilno.

Vaga: Sve češće ste počeli da razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Previše ste se ulenjili krenite da malo više radite i završite započeti posao. Moguć problem sa pritiskom.

Škorpija: Provodite malo više vremena sa partnerom ne mislite samo na posao.Moguć kraći poslovni put. Malo će vam se poboljšati finasijska situacija. Zdravlje dobro.

Strelac: Ako budete pozitivni želje će vam se lakše ostvarivati što se ljubavi tiče. Konačno radite posao koji vam prija. Očekuje vas siguran poslovni uspeh. Zdravlje dobro.

Jarac: Ako niste zadovolni u sadašnjoj vezi vreme je za promene. Stisli su vas problemi sa svih strana. Pokušajte da nadjete dodatni posao preko interneta. Prolazna glavobolja.

Vodolija: Lepo veče će te provesti na zabavi sa partnerom i prijateljima. Opušteni ste posle dužeg vremena. Kolege vam pomažu na poslu i to vam dosta znači. Zdravlje dobro.

Ribe: U vašoj vezi za sada nema problema sve se bolje slažete i uživate u zajedničkim trenucima. Na poslu će te biti pohvaljeni za vaš trud i rad. Zdravlje bolje nego ranije.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Žena koja ima 109 godina otkrila tajnu dugovečnosti: Izbegavajte muškarce!
Izgledaćete 10 godina mlađe ako ovo budete radili jednom sedmično!
DOMAĆA INFUZIJA: Samo jedna doza ovoga je dovoljna da se ne razbolite!
REVOLUCIONARNO OTKRIĆE: Pasta za zube koja će ostaviti zubare bez posla! Evo o čemu se radi
Zašto su ljudi s nultom krvnom grupom posebni: Pečat moći iz davnina!
‘Najsretniji čovjek na svijetu’ otkriva: Ovo su moji savjeti za pravo zadovoljstvo! (VIDEO)
VREDI PROČITATI: Ovaj starac je dao najmudriji savet svim ljudima koji hoće da žive sretno u životu!
Odvojite pola sata i zaštićeni ste dva meseca: Japanski lekar objasnio kako sprečiti rak!
SPASITE SE GROMA: Ovo obavezno uradite čim počne da grmi!
Nedeljni horoskop od 5. do 11.juna 2017
Dnevni horoskop za 14.jun 2017
Dnevni horoskop za 16.jun 2017
Post navigation