Dnevni horoskop za 18.jun 2017

Ovan: Partner vam ugadja u svemu i posvećuje vam maksimalno pažnju. Neko će vas na poslu neprijatno iznenaditi. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Zdravlje dobro.

horoskop 5

Bik: Spremite se za zabavu u velikom društvu. Zapostavili ste neke prijatelje zbog nove veze pa su počeli da vam zameraju. Posao van sada ide bolje pa možete da odahnete. Zdravlje dobro.

Blizanci: Menjate često partnera jer imate utisak da vas niko ne razume a vi se ne trudite da razumete druge. Završavajte poslove na vreme ne odlažite ih za kasnije. Zdravlje promenjivo.

Rak: Našli ste osobu koja vam odgovara u svemu i koja je slična vama. Zbog poslovnih obaveza zapostavli ste porodicu u poslednje vreme. Moguć problem sa grlom.

Lav: Ako ste slobodni prihvatite poziv za izlazak od osobe kojoj se već duže vreme svidjate. Povoljan dan ako se bavite trgovinom i pravom. Povedite malo više računa o zdravlju.

Devica: Nije sve tako crno neke stvari možete da popravite otvorenim razgovorom sa partnerom. Iskoristite neke prednosti koje vam vaš posao pruža. Zdravlje stabilno.

Vaga: Sve češće ste počeli da razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Previše ste se ulenjili krenite da malo više radite i završite započeti posao. Moguć problem sa pritiskom.

Škorpija: Provodite malo više vremena sa partnerom ne mislite samo na posao.Moguć kraći poslovni put. Malo će vam se poboljšati finasijska situacija. Zdravlje dobro.

Strelac: Ako budete pozitivni želje će vam se lakše ostvarivati što se ljubavi tiče. Konačno radite posao koji vam prija. Očekuje vas siguran poslovni uspeh. Zdravlje dobro.

Jarac: Ako niste zadovolni u sadašnjoj vezi vreme je za promene. Stisli su vas problemi sa svih strana. Pokušajte da nadjete dodatni posao preko interneta. Prolazna glavobolja.

Vodolija: Lepo veče će te provesti na zabavi sa partnerom i prijateljima. Opušteni ste posle dužeg vremena. Kolege vam pomažu na poslu i to vam dosta znači. Zdravlje dobro.

Ribe: U vašoj vezi za sada nema problema sve se bolje slažete i uživate u zajedničkim trenucima. Na poslu će te biti pohvaljeni za vaš trud i rad. Zdravlje bolje nego ranije.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Ispijanje kafe korisno za zdravlje
Slep čovek sa dobitnim tiketom na lutriji pita prolaznike da li je dobio. Reakcija ove žene će vas z...
ISPUSTITE ČAŠU IZ RUKE UVEČE PRED SPAVANJE i dogodiće vam se NEŠTO NEVEROVATNO!
Dnevni horoskop za 14.maj 2016
Ima telo kao zmaj, a svaki dan jede krofne - evo koja je njena tajna!
8 saveta za jačanje vašeg imuniteta koje morate videti! Drugi će vas iznenaditi!
Kad imate "deža vi", niste ni svesni koliko se važna stvar dešava
Do potomstva upornošću i urednim životom
Dnevni horoskop za 20.maj 2017
Dnevni horoskop za 19.jun 2017
Dnevni horoskop za 20.jun 2017
Pripremite se za turisticku sezonu uz Talijansko-hrvatski rječnik
Post navigation