Dnevni horoskop za 17.jun 2017

Ovan: Sada vam je na emotivnom planu lepo, jer ste konačno otvorili srce. Potrudite se da dobro pripremite pred svaki važan poslovni razgovor. Manji problem sa varenjem.

odlicna slika za horoskop

Bik: Partneru smeta što ste stalno sumnjičavi i što mu prebacujete bez razloga. Odličan dan za posao i uspećete da rešite sve nesporazume. Zdravlje dobro puni ste energije.

Blizanci: Nemojte previše opterećivati partnera nebitnim stvarima. Osvežite vezu kraćim putovanjem. Niste skoncentrisani na posao koliko bi trebalo. Osetljiv respiratorni sistem.

Rak: Opustite se i malo više uživajte u zajedničkim trenucima sa partnerom. Zadovoljni ste zbog poslovnog uspeha. Manji novčani dobitak. Više se krećite previše sedite.

Lav: Pričajte otvoreno o svojim željama i očekivanjima sa partnerom. Odvojte više vremena za ljubav. Radite i ono što vam ne odgovara ali nemate izbora. Zdravlje dobro.

Devica: Partnerovo ponašanje prema vama je promenjivo i stalno strahujete za ishod veze. Ne dozvolite da na poslu drugi previše utiču na vaše odluke. Zdravlje stabilno.

Vaga: U ljubavi je kod vas naišao malo nestabilni period i partner je počeo da se udaljava od vas. Ne brinite za posao više obratite pažnju na finasije. Moguća blaža prehlada.

Škorpija: Lepo veče će te provesti u izlasku sa partnerom i prijateljima. Podrška porodice u novom poslu vam puno znači. Imate jasan plan i ne odustajte od njega. Zdravlje dobro.

Strelac: Partner želi da više vremena provodite zajedno i ne svaljujte previše obaveza na partnera. Stalno postavljajte nove poslovne ciljeve i zaboravljate da uživate. Zdravlje dobro.

Jarac: Vaša ljubav je jača nego što mislite. Uživajte u provodu sa partnerom. Vaša upornost na poslu se sve više isplati pa vam se i finasijska situacija popravlja. Zdravlje dobro.

Vodolija: Kad se budete najmanje nadali pojaviće se osoba koja će vas dosta zainteresovati. Nije najpovoljniji momenat za nova ulaganja. Proverite pritisak.

Ribe: Uživaćete u romantičnoj večeri sa partnerom. Moguće da vas partner iznenadi malim poklonom. Prihvatite nova poslovna rešenja jer će za vas biti bolje. Zdravlje dobro.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Tipovi ženske gradje
Upoznajte Bijelo Polje
Da li ste znali ovo? Pogledajte 8 saveta za mršavljenje koji će vas iznenaditi!
33 mudrih kineskih citata koji će vam pomoći da bolje razumete život!
Želite da znate šta vam donosi budućnost? Pogledajte u dlan, tu sve piše!
Izgledaćete 10 godina mlađe ako ovo budete radili jednom sedmično!
Ako u svojoj kući imate ovu biljku, više nikad nećete videti paukove, bube i voćne mušice
Uklonite male bradavice pomoću ove metode
Bomba kiseonika: Kad ubacite ovu biljku, izbacićete sve otrove iz doma!
Najveće ljutice i osvetnici horoskopa: Bik nikada ne zaboravlja, Lav uništava kao cunami!
Kako se dobrom higijenom zaštititi od bakterija?
Neverovatna tehnologija iranskog naučnika: Besplatna energija, levitacija, podmlađivanje
Post navigation