Dnevni horoskop za 16.jun 2017

Ovan: Budite potpuno iskreni prema partneru,jer samo tako će vam veza biti bolja..Ako želite da napredujete u karijeri morate se maksimalno posvetiti tome. Zdravlje dobro.

Bik: Ne bi bilo loše da za promenu odete sa partnerom na kraće putovanje. Na posu vam je veoma važno da se dobro organizujete. Manji izdatak. Bavite se malo sportom.

Blizanci: Osoba iz vašeg okruženja vam jasno pokazuje da želi nešto više. Manje pričajte pred kolegama o svojim planovima. Dolazi do poboljšanja finasijske situacije.Zdravlje stabilno.

Rak: Ne ljutite se stalno to vam može pokvariti odnos sa partnerom. Razgovarajte o stvarima koje vam smetaju. Ne ulazite u rizične poslove postoji rizik od gubitka. Zdravlje dobro.

Lav: Želeli ste otvoreniju vezu a sada vam smeta što ste malo zajedno, pa to promenite. Ne zadržavajte poslove po svaku cenu i ne ulazite u konflikte sa saradnicima. Pazite na ishranu.

Devica: Prihvatite nižovu priliku koja vam se nudi ,to se odnosi na mladje i slobodne osobe. Budite oprezni ako potpisujete neki važan ugovor. Treba vam odmor stigao vas je umor.

Vaga: Želite da svo svoje slobodno vreme provodite sa partnerom ,pa možda je vreme da razmislite o zajedničkom životu. Mogući su novi poslovi ali i vuše truda. Zdravlje dobro.

Škorpija. Mala svadja sa partnerom ali samo hladne glave će te rešiti problem. Otvaraju vam se nove mogućnosti za poslove u inostranstvu. Pazite moguće su nezgode.

Strelac: Provešće te divan dan sa partnerom. Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima. Pobedite tremu i kažite otvoreno svoje poslovne predloge. Zdravlje dobro.

Jarac: Upoznaćete jako zanimljivu osobu koja će vas puno zainteresovati. Prilično ste se ulenjili i zapostavili puno poslova pa sad neznate odakle da krenete. Prolazna nervoza.

Vodolija: Posvetite više vremena partneru ali i celoj porodici jer ste ih u poslednje vreme zapostavili. Bolje se organizujte oko posla kako bi imali više vremena. Zdravlje dobro.

Ribe: Imate partnera koji vam odgovara i emotivan život vam je ispunjen i srećan. Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Smanjite trošenje. Zdravlje promenjivo.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Upoznajte Bijelo Polje
Da li ste znali ovo? Pogledajte 8 saveta za mršavljenje koji će vas iznenaditi!
Slep čovek sa dobitnim tiketom na lutriji pita prolaznike da li je dobio. Reakcija ove žene će vas z...
Znakovi koji upućuju da srećete veliku sudbinsku ljubav
Saveti: Napravite detoksifikaciju i izbacite otrov kroz stopala
APSOLUTNI GENIJE: Stavio je so i sirće na masnu šerpu, nećete verovati šta se dogodilo
Pitaćete se koja je svrha ALU folije, ali ovaj čudesni trik je oduševio čak i profesionalne frizere
Šta je potrebno da OBAVEZNO proverite kada kupujete vodu u plastičnim flašama
SPASITE SE GROMA: Ovo obavezno uradite čim počne da grmi!
Dnevni horoskop za 20.maj 2017
Dnevni horoskop za 22.maj 2017
Dnevni horoskop za 12.jun 2017
Post navigation