Dnevni horoskop za 16.jun 2017

Ovan: Budite potpuno iskreni prema partneru,jer samo tako će vam veza biti bolja..Ako želite da napredujete u karijeri morate se maksimalno posvetiti tome. Zdravlje dobro.

Bik: Ne bi bilo loše da za promenu odete sa partnerom na kraće putovanje. Na posu vam je veoma važno da se dobro organizujete. Manji izdatak. Bavite se malo sportom.

Blizanci: Osoba iz vašeg okruženja vam jasno pokazuje da želi nešto više. Manje pričajte pred kolegama o svojim planovima. Dolazi do poboljšanja finasijske situacije.Zdravlje stabilno.

Rak: Ne ljutite se stalno to vam može pokvariti odnos sa partnerom. Razgovarajte o stvarima koje vam smetaju. Ne ulazite u rizične poslove postoji rizik od gubitka. Zdravlje dobro.

Lav: Želeli ste otvoreniju vezu a sada vam smeta što ste malo zajedno, pa to promenite. Ne zadržavajte poslove po svaku cenu i ne ulazite u konflikte sa saradnicima. Pazite na ishranu.

Devica: Prihvatite nižovu priliku koja vam se nudi ,to se odnosi na mladje i slobodne osobe. Budite oprezni ako potpisujete neki važan ugovor. Treba vam odmor stigao vas je umor.

Vaga: Želite da svo svoje slobodno vreme provodite sa partnerom ,pa možda je vreme da razmislite o zajedničkom životu. Mogući su novi poslovi ali i vuše truda. Zdravlje dobro.

Škorpija. Mala svadja sa partnerom ali samo hladne glave će te rešiti problem. Otvaraju vam se nove mogućnosti za poslove u inostranstvu. Pazite moguće su nezgode.

Strelac: Provešće te divan dan sa partnerom. Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima. Pobedite tremu i kažite otvoreno svoje poslovne predloge. Zdravlje dobro.

Jarac: Upoznaćete jako zanimljivu osobu koja će vas puno zainteresovati. Prilično ste se ulenjili i zapostavili puno poslova pa sad neznate odakle da krenete. Prolazna nervoza.

Vodolija: Posvetite više vremena partneru ali i celoj porodici jer ste ih u poslednje vreme zapostavili. Bolje se organizujte oko posla kako bi imali više vremena. Zdravlje dobro.

Ribe: Imate partnera koji vam odgovara i emotivan život vam je ispunjen i srećan. Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Smanjite trošenje. Zdravlje promenjivo.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Upoznajte Bijelo Polje
MUČE VAS BOLNI ZGLOBOVI: Pokušajte jednostavan recept s limunovom korom
‘Najsretniji čovjek na svijetu’ otkriva: Ovo su moji savjeti za pravo zadovoljstvo! (VIDEO)
Oslobodite se sede kose uz samo jedan sastojak
Ove biljke morate imati u svom domu da vas zaštite od zračenja, hemikalija i duvanskog dima
Najveće ljutice i osvetnici horoskopa: Bik nikada ne zaboravlja, Lav uništava kao cunami!
Verovali su svom psu i pustili su ga u bebin krevet. Ono što se zatim dogodilo je nezamislivo!
NAPUNITE ČAŠU VODOM I NEKA STOJI 24 SATA U SOBI: Evo zašto vam se u kući dešavaju LOŠE stvari!
PRIČA O DVA VUKA: Čita se za 10 sekundi, a pouka OSTAJE VEČNO!
Dnevni horoskop za 11.jun 2017
Dnevni horoskop za 14.jun 2017
Dnevni horoskop za 20.jun 2017
Post navigation